Αυτός είναι ο Σωσίας του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

17:01 27/11/2014 - Πηγή: iPop

Η παράσταση Σωσίας του Φιοντόρ Ντοστογιέφσι βρίσκεται στο θέατρο Ροές και έχει σκοπό να μαγέψει και να ταξιδέψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή σε μία άλλη εποχή με ιδιαίτερες αρχές και πιστεύω.

Η εικαστικός και σκηνοθέτης Έφη Μπίρμπα μαζί με τους Άρη Σερβετάλη, Δρόσο Σκώτη, Γίωργο Συμεωνίδη, Συμεών Τσακίρη και Κωνσταντίνο Καρβουνιάρη έρχονται για να σε συστήσουν με τον Ντοστογιέφσκι και να σε κάνουν ένα με τα βιώματα και τις σκέψεις του.

Η παράσταση Σωσίας εστιάζει με ένα

μοναδικό τρόπο σε συγκεκριμένα επεισόδια της ζωής του Γκολιάτκιν, ενός νέου που προσπαθεί να ζήσει όλη την ζωή μέσα σε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια αποδοχής της φυσιολογικότητας του ατόμου.

Στην εποχή που γράφτηκε ο Σωσίας αποτέλεσε έκπληξη καθώς έχει έναν δικό του τρόπο να διεισδύει στην ψυχή του ήρωα και να την μεταπλάθει σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν μέχρι χτες. Ακόμα και για άτομα που δεν αγαπούσαν το Ντοστογιέφκσι, όπως ήταν ο Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε το λόγο για να τον παραδεχτούν ως καλλιτέχνη και να τον ξεχωρίσουν.

Info!

Θέατρο «Ροές», Ιάκχου 16, Γκάζι (Στάση μετρό Κεραμεικός)

Ημερομηνίες παράστασης: Από 21 Νοεμβρίου 2014
Ημέρες παράστασης: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο. Κυριακή
Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:00
Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 17 Ευρώ, Φοιτητικό- Ανέργων-Πολυτέκνων 12 Ευρώ

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αυτός είναι ο Σωσίας του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
ο σωσιας ντοστογιεφσκι, o sosias ipothesi
Τυχαία Θέματα