Αυτοί είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί τροφών για αδυνάτισμα!

17:49 7/3/2020 - Πηγή: iPop

Αν ψάχνεις συνεχώς έναν τρόπο να αδυνατίσεις δίνοντας βάρος στη διατροφή σου, τότε οφείλεις να ξέρεις ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί τροφών για αδυνάτισμα. 

Οι εξαντλητικές δίαιτες ίσως να έχουν αποτελέσματα σε μερικούς, όμως είναι πιθανό σύντομα να πάρεις μερικά από τα κιλά που θα χάσεις, αν δεν προσέξεις και δεν κάνεις σωστή διατήρηση του βάρους σου. Ωστόσο, αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι μερικές τροφές αν συνδυαστούν σωστά μεταξύ τους μπορούν να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν, λοιπόν, συνδυάσεις σωστά τις τροφές που καταναλώνεις θα επηρεαστούν τα κιλά σου, όπως

και η διαδικασία της πέψης.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι καλύτεροι συνδυασμοί τροφών για αδυνάτισμα;Γαλακτοκομικά με αμύγδαλα

Ειδικά το γιαούρτι είναι ένας καλός τρόπος για να συνδυάσεις τα γαλακτοκομικά με τα αμύγδαλα. Πρόσθεσε αν το επιθυμείς και σμέουρα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και περιέχουν πολυφαινόλες. Μην ξεχνάς πως καταναλώνοντας αμύγδαλα με γαλακτοκομικά ο οργανισμός σου απορροφά καλύτερα τη βιταμίνη D των γαλακτοκομικών.

Ντομάτες με λάδι

Τόσο το λάδι όσο και οι ντομάτες έχουν απίστευτα οφέλη στην υγεία σου. Ο συνδυασμός τους είναι ιδιαίτερα ευεργετικός, αφού προλαμβάνονται νοσήματα που σχετίζονται με τον καρκίνο και την καρδιά, ενώ επιβραδύνεται και η πέψη.

Καφές με κανέλα

Η κανέλα δεν έχει θερμίδες και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του συσσωρευμένου κοιλιακού λίπους, χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχει. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι σε συνδυασμό με τον καφέ μειώνεται η όρεξη και η απώλεια λίπους γίνεται πιο εύκολη.

Πράσινο τσάι με λεμόνι

Το πράσινο τσάι είναι ένα ιδιαίτερα ευεργετικό ρόφημα για τον οργανισμό σου, αλλά και για το σώμα σου, αφού σε βοηθά να χάσεις λίπος κυρίως από την κοιλιά. Το λεμόνι αυξάνει την απορρόφηση των κατεχινών, των αντιοξειδωτικών που περιέχονται στο πράσινο τσάι.

Τόνος με τζίντζερ

Ίσως να μην είναι από τους συνδυασμούς που σου γεμίζουν το μάτι, όμως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, αν προσπαθείς να χάσεις βάρος. Χάρη στο τζίντζερ μειώνεται το φούσκωμα στην κοιλιά, καθώς επιταχύνεται η γαστρική κένωση. Ο τόνος με τη σειρά του είναι πλούσιος σε ω-3 λιπαρά οξέα, που συμβάλουν στην απώλεια βάρους και ο συνδυασμός με το τζίντζερ μόνο καλό μπορεί να κάνει στα κιλά σου.

Αυτές τις τροφές πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου άμεσα! 

Διάβασε ακόμα:

7 ιδανικές τροφές για φλατ κοιλιά! Θα εκπλαγείς!

Photos: Pexels

Το άρθρο Αυτοί είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί τροφών για αδυνάτισμα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα