Αυτοί είναι οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες

16:32 21/11/2014 - Πηγή: iPop

Η φύση έχει δώσει όλα τα αγαθά της απλόχερα στον άνθρωπο. Το να αδυνατίσεις, λοιπόν, δεν είναι δύσκολο, αρκεί να εμπιστευτείς την φύση και να στηρίξεις τα προϊόντα της. Ψάξαμε, λοιπόν και βρήκαμε ποιοι είναι οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες για να τους εντάξεις γρήγορα στη ζωή σου και να δεις το σώμα σου να μεταλλάσσεται.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες;Ωμό σπανάκι: Το σπανάκι έχει εξευτελιστικά χαμηλές θερμίδες, έχει επίσης δυνατή γεύση, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Όπως και τα περισσότερα σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, έτσι και αυτό το σούπερ λιποδιαλυτικό φυτό αδυνατίζει
αλλά επίσης βοηθά και στην ενδυνάμωση των μυών. Αποβάλλει τις περιττές τοξίνες και σου χαρίζει την σιλουέτα που επιθυμείς. Πρόσθεσε μια χούφτα σπανάκι σε όλες τις σαλάτες σου και σε λίγο καιρό θα μας ευγνωμονείς.Μούρα: Τα συγκεκριμένα φρούτα είναι θρεπτικά αν και έχουν γλυκιά γεύση. Είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες.Αβοκάντο: Πολύ το έχουν παρεξηγήσει και λένε ότι παχαίνει. Εμείς σου λέμε, όμως, ότι δεν είναι έτσι. Για να κάνεις τον μεταβολισμό σου να δουλεύει σε γρήγορους ρυθμούς εμπιστεύσου το αβοκάντο και ενσωμάτωσε το στο καθημερινό σου διατροφολόγιο. Εγγυάται την γρήγορη απώλεια βάρους και το κάψιμο των περιττών θερμίδων.Ωμοί ξηροί καρποί: Τα κάσιους, τα καρύδια Βραζιλίας και ειδικά τα αμύγδαλα αποτελούν φυσικές πηγές πρόσληψης Ωμέγα-3 λιπαρών. Βοηθούν στον έλεγχο της όρεξης και μειώνουν στο μισό την παραγωγή της ορμόνης κορτιζόλης. Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν από το Χάρβαρντ όσοι καταναλώνουν τρόφιμα πλούσια σε Ωμέγα-3 έχουν γρηγορότερη απώλεια βάρους.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.
Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αυτοί είναι οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα