Αυτό το T-Shirt θα είναι η νέα σου αγορά!

13:21 5/3/2020 - Πηγή: iPop

Το Instagram μας δίνει τεράστια έμπνευση ειδικά όταν πρόκειται για τη μόδα. Κι αυτό το μπλουζάκι στη μόδα θα το λατρέψεις και μάλλον θα γίνει η νέα σου αγορά.

Το μπλουζάκι στη μόδα το είδαμε παντού στο Instagram και ίσως το έχεις πετύχει κι εσύ κάπου στο feed σου. Είναι απ’ τα κομμάτια που χρειάζεται η ντουλάπα σου και

δεν θα το μετανιώσεις.

Γιατί αυτό το μπλουζάκι θα σε βγάλει σε κάθε περίπτωση απ’τη δύσκολη θέση, γιατί ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μπορείς να κάνεις πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς.

Στυλίστρια μας δίνει τα tips για να είμαστε πάντα καλοντυμένες!

Αρχικά, το είδαμε απ’το The Frankie Shop και πολύ γρήγορα “εξαπλώθηκε” και το είδαμε στις αγαπημένες μας fashion influencers, bloggers και fashion editors. Το είδαμε συνδυασμένο με δερμάτινο παντελόνι. Και μετά με τζιν. Και μετά με φούστες και στρατιωτικά παντελόνια.

View this post on Instagram

Feeling right at home here @thefrankieshop @#frankiegirl #newbottega

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on Dec 11, 2019 at 11:19pm PST

Και ταίριαζε με όλα! Μπορείς να το βρεις σε διαφορετικά χρώματα, από λευκό, μαύρο μέχρι…πράσινο σκούρο και σάπιο μήλο. Το συγκεκριμένο T-shirt έχει ένα ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό και στους ώμους. Συγκεκριμένα, είναι κλειστό στο λαιμό ενώ οι ώμοι είναι ιδιαίτερα έντονοι.

Η τιμή του απ’το The Frankie Shop ανέρχεται κοντά στα 65 ευρώ αλλά το συγκεκριμένο μπλουζάκι μπορείς να το βρεις και σε πολύ πιο οικονομική τιμή στα Zara και σε άλλα καταστήματα.

Αν έχεις ένα πιο minimal στιλ και αισθητική, αν αγαπάς τα ουδέτερα χρώματα, αν θέλεις μια μπλούζα για όλες τις… περιστάσεις και που να ταιριάζει με όλα, τότε μόλις τη βρήκες. Μπορείς να τη συνδυάσεις με το δερμάτινο παντελόνι σου ή τα cargo pants ή ακόμη και με φούστες.

View this post on Instagram

Strexing: stressing & relaxing #mfw Day 1 #frankiegirl #gestuz #ileniatoma

A post shared by Ilenia Toma (@ileniatoma_) on Sep 18, 2019 at 12:56am PDT

View this post on Instagram

Pretty little things @thelittlemodel_ in our Eva #muscletee #backinstock #frankiegirl #thefrankieshop

A post shared by Frankie (@thefrankieshop) on Mar 2, 2020 at 9:20am PST

Μπορείς να το συνδυάσεις με ό,τι αξεσουάρ θέλεις καθώς δεν θα δημιουργηθεί “βαβούρα” στο σύνολό σου αλλά θα του δώσει μια καλύτερη πινελιά.

View this post on Instagram

heart day .

A post shared by Sophie Khanh (@s___dang) on Feb 14, 2020 at 6:56am PST

View this post on Instagram

Military vibes

Keywords
Τυχαία Θέματα