Αυτό είναι το φυτό του 2022 – Φέρνει τύχη και ευτυχία στο σπίτι

17:01 26/12/2021 - Πηγή: iPop

Η προσθήκη περισσότερης πρασινάδας στο σπίτι σας δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστη – έχει επίσης οφέλη όπως η μείωση του άγχους και η αύξηση της παραγωγικότητας. Αλλά αν παίρνεις για πρώτη φορά φυτά μπορεί να είναι τρομακτικό να επιλέξεις ένα για να εισάγεις στο σπίτι σου. Αυτή η διαπίστωση μας οδηγεί στο baby rubber, το οποίο μόλις στέφθηκε το φυτό της χρονιάς για το 2022 από το 1-800-Flowers.com. Είναι χαριτωμένο, εύκολο στη φροντίδα και πιστεύεται ότι φέρνει τύχη και ευτυχία σε έναν

χώρο.

Τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα φυτά που θα δώσουν γιορτινή διάθεση στο χώρο σου

Baby rubber: Το φυτό του 2022

«Το φυτό baby rubber, (Peperomia) είναι μια ποικιλία που μοιάζει με παχύφυτο, που αρχικά βρέθηκε στα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής», λέει ο Alfred Palomares, αντιπρόεδρος του merchandising και πατέρας του φυτού για το 1-800-Flowers.com. «Χαρακτηρίζεται από τους χοντρούς όρθιους μίσχους του με τα γυαλιστερά, υπερμεγέθη φύλλα».

Τα φυτά αυτά είναι εύκολο να τα φροντίσει κανείς. «Θεωρείται φυτό για αρχάριους, επειδή τα χυμώδη φύλλα του διατηρούν την υγρασία και το φυτό χρειάζεται να ποτίζεται μόνο όταν το πάνω μέρος του εδάφους είναι στεγνό στην αφή. Αυτό συνήθως κυμαίνεται από μία φορά την εβδομάδα το καλοκαίρι έως και κάθε δύο εβδομάδες το τον χειμώνα». Επιπλέον, τα καταφέρνουν καλύτερα στο έμμεσο ηλιακό φως και προτιμούν θερμοκρασίες από 65 έως 75 μοίρες.

Εάν θες να ενισχύσεις την φροντίδα αυτού του όμορφου φυτού προτείνεται να χρησιμοποιήσεις έναν υγραντήρα ή ένα δίσκο με βότσαλο γεμάτο με νερό – ειδικά το χειμώνα – επειδή απολαμβάνει την υγρασία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτό είναι το φυτό του 2022 – Φέρνει τύχη και ευτυχία στο σπίτι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα