Αυτή είναι η αίσθηση του πνιγμού στη θάλασσα

12:00 25/4/2014 - Πηγή: iPop

Την φάγαμε την Άνοιξη και τι έμεινε για το Καλοκαίρι, ένας μήνας. Θάλασσα, ήλιος, άμμος, παιχνίδια, ανεμελιά και πολλοί κίνδυνοι. Ναι, κίνδυνοι. Αυτό συνοδεύει την θάλασσα. Από μωρά ακούμε να μας λένε «μην πας στα βαθιά γιατί θα πνιγείς». Μέχρι σήμερα, δεν έχει τύει να βιώσεις έναν πνιγμό –ευτυχώς. Έχεις όμως την απορία, όπως και εμείς, το πώς είναι η αίσθηση του πνιγμού στη θάλασσα. Υπάρχει video και γι’αυτό!

Η Γαλλική εταιρεία,

Guy Cotten, εξοπλισμού ένδυσης και ασφάλειας στις θάλασσες, έφτιαξε ένα video με τίτλο «A Trip Out To Sea» για να τονίσει το πόσο σημαντικό είναι να φοράς σωσίβιο όταν είσαι πάνω σε σκάφος και έδειξε σ’ ένα διαδραστικό βίντεο την αίσθηση του πνιγμού.

Ενώ όλα έδειχναν στην αρχή πως πρόκειται για ένα όμορφο και χαλαρωτικό ταξίδι με το ιστιοπλοϊκό τελικά κατέληξε σε μία θανάσιμη κατάσταση όταν ο ένας επιβάτης έπεσε από το σκάφος στη θάλασσα. Όσο περνάει η ώρα ο μόνος τρόπος για να σωθεί είναι να scrollάρεις ώστε να καταλάβεις και να μιμηθείς την φυσική και ψυχολογική εξουθένωση του ατόμου που πνίγεται! Το θύμα, τελικά παραδίνεται και αρχίζει να βυθίζεται!

Δες ολόκληρο το video από εδώ και προσπάθησε να σώσεις τον άτυχο νεαρό…..

The post Αυτή είναι η αίσθηση του πνιγμού στη θάλασσα appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα