Αυτές είναι οι 4 top τάσεις στις βαφές μαλλιών για το 2021! Θα τις λατρέψεις…

19:56 1/2/2021 - Πηγή: iPop

Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι είμαι αρκετά τολμηρή σε ό,τι αφορά τα μαλλιά μου. Δεν με φοβίζουν οι αλλαγές και έχω δοκιμάσει διαφορετικές βαφές, αλλά και κουρέματα. Πέρα, από το ότι θέλω να έχω προσωπική άποψη των τάσεων, μου αρέσουν οι αλλαγές. Βαριέμαι εύκολα. Οι τελευταίες σεζόν έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αποχρώσεις. Έτσι για να είσαι updated και το 2021, το ρεπορτάζ με οδήγησε στις 4 top τάσεις στις βαφές μαλλιών. Η hair stylist και colorist Noemi Hue από το The KUT

μοιράζεται μαζί μας τις αποχρώσεις και τεχνικές βαφής που θα μας απασχολήσουν αυτή τη χρονιά.

Αν πρέπει να χαρακτηρίσουμε με μία φράση το 2021, αυτή είναι ‘BACK TO THE ROOTS’.

Βαμμένα μαλλιά, που δε θυμίζουν βαμμένα μαλλιά. Αποχρώσεις με φυσικές χρωματικές διακυμάνσεις που δείχνουν τα μαλλιά πιο πλούσια. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι εννοούμε και ποιες είναι οι 4 top τάσεις στις βαφές για το 2021:

Τάσεις στις βαφές no.1

Nude Balayage

Nude Balayage
Credits: The KUT

Το balayage, ίσως, είναι η δημοφιλέστερη τεχνική των τελευταίων ετών. Οι περισσότερες την προτιμούμε, επειδή μας απελευθερώνει από το συχνό βάψιμο της τρίχας. Επίσης, ως τεχνική προσδίδει τόψη ενός υγειούς τελειώματος που είναι λαμπερό και κομψό και μπορεί να φορεθεί με διακριτικό ή έντονο τρόπο. Η εξέλιξη του balayage είναι το nude balayage. Σχεδόν διάφανο δημιουργεί ξανοίγματα στις άκρες πολύ κοντά στον φυσικό τόνο των μαλλιών. Προσδίδει το ιδανικό «φως» στα καστανά.

Τάσεις στις βαφές no.2

Brown sugar

Brown Sugar
Credits: The KUT

Η πιο γλυκιά εκδοχή καστανού και κόκκινου. Φυσική απόχρωση, σαν να έχεις γεννηθεί με αυτή. Διαφέρει πολύ από τα «σκληρά» κόκκινα ή καστανά του παρελθόντος, ενώ προσδίδει το απόλυτο parisian vibe στο καστανό σου. Σχεδόν αόρατες χρωματικές διακυμάνσεις που λαμπυρίζουν στο φως του ήλιου.

Τάση no.3 εμπνευσμένη από το μακιγιάζ

Smoky hair

Smoky Hair
Credits: The KUT

Ένα νέος όρος εισβάλει στο αλφαβητάρι των βαφών και η ονομασία του είναι: Smoky Hair. Πρόκειται για μία τεχνική που δημιουργεί ένα εντυπωσιακό ντεγκραντάρισμα ψυχρών αποχρώσεων στα μαλλιά, απόλυτα εξατομικευμένο για τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Μιμείται, δηλαδή, την τεχνική του smokey στο μακιγιάζ.

Το αποτέλεσμα; Μαλλιά πολυδιάστατα και λαμπερά, που αναδεικνύουν την εφαρμογή 2-3 προσαρμοσμένων αποχρώσεων από την πιο σκούρα στις ρίζες, στις πιο ανοιχτές στα μήκη και τις άκρες.

Last but not least τάση

Buttery blonde

Buttery Blonde
Credits: The KUT

Ή αλλιώς το ξανθό στα καλύτερα του! Φυσικά ξανοίγματα σε ψυχρούς τόνους του μπεζ. Όπως, βλέπεις οι ανταύγειες είναι τόσο λεπτές που σχεδόν είναι ορατές με γυμνό μάτι. Η κύρια απόχρωση του ξανθού θυμίζει το χρώμα του βουτύρου από όπου και παίρνει το όνομα της η τάση.

Εσύ ποια από τις top τάσεις στις βαφές μαλλιών θα υιοθετήσεις;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτές είναι οι 4 top τάσεις στις βαφές μαλλιών για το 2021! Θα τις λατρέψεις… εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα