Αυτά τα «φυσικά» ροφήματα βοηθούν στην απώλεια βάρους

14:10 8/6/2017 - Πηγή: iPop

Πολλοί θεωρούν πως πίνοντας ένα ποτήρι νερό με στυμμένο λεμόνι θα τους βοηθήσει να χάσουν βάρος γρήγορα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Και δεν το λέμε εμείς, το λένε οι διατροφολόγοι.

Συγκεκριμένα…

Κανένα ρόφημα από μόνο του δεν μπορεί να σε
βοηθήσει να χάσεις βάρος

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν ορισμένα ροφήματα, τα οποία σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μπορούν πραγματικά να σε οδηγήσουν στην απώλεια βάρους.

Καφές. Ο αγαπημένος μας καφές. Το καλύτερο ενεργειακό ρόφημα της φύσης. Σύμφωνα

με έρευνες, εάν πίνεις δύο με τρία φλιτζάνια καφέ πριν από μια προπόνηση μπορεί να σε βοηθήσει αν δουλέψεις πιο σκληρά, να αυξήσεις τις αντοχές σου.
Και να θυμάσαι: Να πίνετε πάντα μαύρο καφέ, χωρίς ζάχαρη ή με λίγη στέβια.

Νεράκι. Το κρύο νερό προτρέπει το σώμα σου να καταναλώσει περισσότερη ενέργεια για να διατηρήσει την προτιμώμενη θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει πως τα παγάκι μπορούν να βοηθήσουν το σώμα σου να κάψει έως και 100 θερμίδες κάθε μέρα. Τα λατρεύουμε τα παγάκια το καλοκαίρι!

Πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι όχι μόνο έχει 0 θερμίδες αλλά σε βοηθάει στην καύση και την απώλεια βάρους. Σε μια έρευνα, οι συμμετέχοντες έπιναν τέσσερα φλιτζάνια πράσινο τσάι καθημερινά για δύο μήνες και έχασαν έξι κιλά περισσότερα από αυτούς που έπιναν απλώς νερό.

Μια άλλη έρευνα από την European Journal of Nutriton διαπίστωσε πως αυτοί που συνηθίζουν να πίνουν τσάι ζυγίζουν λιγότερο, έχουν μικρότερη μέση και αποκομίζουν όλα τα οφέλη του τσαγιού στην υγεία.

Ξεκίνα από σήμερα!

The post Αυτά τα «φυσικά» ροφήματα βοηθούν στην απώλεια βάρους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα