Αυτά είναι τα πιο hot χρώματα μαλλιών για την Άνοιξη! Θα τα ερωτευτείς

19:29 28/2/2017 - Πηγή: iPop

Τα πιο hot χρώματα μαλλιών για φέτος την Άνοιξη ακολουθούν το mood της εποχής, το οποίο δεν είναι άλλο απ’ τις έντονες αποχρώσεις!

Το επόμενο διάστημα φέρνει μαζί του ανανεωμένες τάσεις για τις αποχρώσεις των μαλλιών, με τις πιο τολμηρές από εσάς να έχετε τη δυνατότητα να πειραματιστείτε με ιδιαίτερα χρώματα, τα οποία θα είναι απόλυτα μες στη μόδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους κορυφαίους στιλίστες, οι κυρίαρχες τάσεις για την Άνοιξη θα είναι οι εξής:

Παστέλ χρώματα

Αποχρώσεις του ροζ, μοβ και μπλε θα είναι κυρίαρχες αυτή την Άνοιξη. Οι παστέλ τόνοι μπορούν να λειτουργήσουν για την κάθε γυναίκα, κάνοντας, φυσικά, τις κατάλληλες προσαρμογές.

Baby Blond

Εάν ψάχνεις για ένα διαφορετικό ξανθό, τότε το baby blond είναι αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσεις! Μπεζ ρίζα με φωτεινές άκρες συνθέτουν το χρώμα, το οποίο γίνεται της μόδας λόγω της Khloé Kardashian!

Rose Gold

H Kate Hudson μας έδειξε τον δρόμο κι εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να ακολουθήσουμε! Για σένα που δεν θέλεις να δεσμευτείς μόνο στο ξανθό, αλλά επιθυμείς κάτι διαφορετικό, όμως, διακριτικό είναι ό,τι πρέπει.

Βαθύ σοκολατί

Εάν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα, αυτό το χρώμα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου λόγω της αντίθεσης. Δες την Bella Hadid και παραδειγματίσου!

Πλατίνα

Μια απόχρωση all time classic, που απαιτεί, όμως, πολλά χημικά στο κεφάλι σου και φυσικά πολλή συντήρηση! Εάν είσαι, όμως, έτοιμη γι’ αυτό το βήμα, να ξέρεις ότι θα είσαι μες στη μόδα.

Photos: Jeff Spicer, Michael Bezjian, Slaven Vlasic, Gregg DeGuire, John Sciulli / Getty Images

The post Αυτά είναι τα πιο hot χρώματα μαλλιών για την Άνοιξη! Θα τα ερωτευτείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα