Ά. Γεωργιάδης: «Δεν θα με τρομοκρατήσουν με την επίθεση, έχω χάσει πια το μέτρημα»

10:40 15/3/2017 - Πηγή: iPop

Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, LiveU, στο Star μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την έκρηξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά τονίζοντας πως «Δεν θα με τρομοκρατήσουν με την επίθεση, έχω χάσει ποια το μέτρημα» εξηγώντας, όμως, πως φοβήθηκε -όπως είναι ανθρώπινο.

Κάνοντας έναν απολογισμό της επίθεσης ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως ήταν μία άγρια επίθεση του καθώς ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε 8 γκαζάκια με στόχο να καταστρέψουν ολοσχερώς το βιβλιοπωλείο του: «Θέλω να σας πώ ότι δεν είχα εκτιμήσει το μέγεθος, το χτύπημα ήταν για να διαλυθεί το κατάστημα, ευτυχώς έσκασαν τα 3 από τα 8 γκαζάκια τα οποία ήταν στον ίδιο μηχανισμό» είπε και πρόσθεσε: «Αν δείτε το ρολό και το triplex άσπαστο τζαμι έσπασε. Σκεφτείτε στα 8 γκαζάκια τι θα γινόταν, θα είχε καείκαι το κτήριο, λόγω τύχης δεν έχουμε μεγαλύτερες ζημιές. Το συγκεκριμένο τζάμι είναι δυνατό ασφαλείας triplex και έσπασε από την θερμοκρασία».

Ανθρώπινα δεν υπάρχει κανένας που δεν φοβάται και δεν ειμαι μόνο εγώ είναι οι υπάλληλοι μου, οι οικογένεια μου και όπως και να το κάνεις δεν είναι ωραίο να βλέπεις ένα τέτοιο χτύπημα.

Μπορεί ο κ. Γεωργιάδης να δήλωσε ότι αισθάνθηκε φόβο, όπως θα αισθανόταν ο οποιοσδήποτε, αλλά αυτό δεν θα τον τρομοκρατήσει σε βαθμό να αλλάξει όλα όσα δηλώνει δημόσια και πιστεύει:

Δεν θα με τρομοκρατήσουν, αυτά που λέω θα λέω δεν θα σταματήσω, πλέον έχω χάσει τον αριθμό των επιθέσεων

Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε πως είναι πρωτοφανές γεγονός για τον ίδιο η επίθεση καθώς όπως δήλωσε: «Με εχουν κυνηγήσει με καδρόνια στο δρόμο, μου έχουν βάλει βόμβα στο πολιτικό μου γραφείο, μου έσπασαν τα βιβλιοπωλεία».

Τα υπολείμματα του μηχανισμού απομακρύνθηκαν απο το ΤΕΕΜ και μεταφέρθηκαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Την έρευνα έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ας ξέρουν οι γνωστοί άγνωστοι ότι οι απόπειρες εκφοβισμού της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της θα πέσουν στο κενό».

Ανακοίνωση με αιχμές από τον ΣΥΡΙΖΑ:

Ανακοίνωση για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο σημειώνει: Οι δηλώσεις, ωστόσο, του κ. Γεωργιάδη προκαλούν έκπληξη. Είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας.

Παπαδημούλης: Τα γκαζάκια βλάπτουν τη δημοκρατία και όχι την άκρα δεξιά

Με ανάρτηση στο twitter σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Τις ιδέες τις αντιμετωπίζεις με άλλες ιδέες. Τα «γκαζάκια» στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη βλάπτουν τη δημοκρατία, όχι την άκρα δεξιά».

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Α. Γεωργιάδη

Photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Ά. Γεωργιάδης: «Δεν θα με τρομοκρατήσουν με την επίθεση, έχω χάσει πια το μέτρημα» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα