To top 10 των πιο δημοφιλών σειρών του Netflix τους τελευταίους μήνες! Πόσες απ’ αυτές έχεις δει;

10:18 12/10/2020 - Πηγή: iPop

Απ’ τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα έχουν προβληθεί πολλές νέες σειρές στο Netflix, ωστόσο οι πιο δημοφιλείς σειρές τους τελευταίους μήνες είναι αυτές που το κοινό εμπιστεύεται και ήδη γνωρίζει απ’ τις προηγούμενες σεζόν τους.

Κάθε μήνα στη λίστα Top 10 με τις ταινίες και τις σειρές που παρακολουθούν οι περισσότεροι χρήστες στο Netflix, βλέπουμε πολλές φορές πρωτότυπες σειρές της πλατφόρμας, οι οποίες καταφέρνουν να εγείρουν την περιέργεια του κοινού.

Σύμφωνα

με την ανάλυση του FlixPatrol που έδωσε στη δημοσιότητα το Variety, οι σειρές οι οποίες βρέθηκαν στη συγκεκριμένη λίστα και παρέμειναν σε αυτή για περισσότερο διάστημα από άλλες φαίνεται ότι είναι και οι πιο δημοφιλείς τους τελευταίους έξι μήνες.

Τι θα δούμε στο Νetflix τον Οκτώβριο; Οι σειρές και ταινίες που θα μας κρατήσουν παρέα το Φθινόπωρο!

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, το Tiger King κατάφερε να παραμείνει ψηλά στην προτίμηση των θεατών και βρίσκεται πίσω μόνο απ’ το The Umbrella Academy, η δεύτερη σεζόν του οποίου προβλήθηκε μόλις τον Αύγουστο.

Αυτό, όμως, που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι στην τρίτη θέση συναντάμε μια σειρά, η οποία δεν είναι παραγωγής Netflix (τουλάχιστον οι 2 πρώτες σεζόν της), αλλά κατάφερε μέσα σε 4 εβδομάδες ότι άλλες σειρές δεν πετυχαίνουν σε μήνες.

Διάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To top 10 των πιο δημοφιλών σειρών του Netflix τους τελευταίους μήνες! Πόσες απ’ αυτές έχεις δει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα