Tο αναλυτικό πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2016 (photos)

17:58 18/3/2016 - Πηγή: iPop

Το υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε σήμερα το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να καθοριστούν τα θέματα και οι διαδικασίες των επαναληπτικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, δημοσιεύεται το πρόγραμμα

των Πανελλαδικών εξετάσεων για το 2016, των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), τόσο με το νέο εξεταστικό σύστημα, όσο και με παλαιό συγκεκριμένα:

Το πρόγραμμα ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, με το νέο σύστημαΤο πρόγραμμα ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) με το ΠΑΛΑΙΟ σύστημαΤο πρόγραμμα ημερήσιων ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας με το νέο σύστημαΤο πρόγραμμα ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ A΄) και ειδικότητας ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) με το παλαιό σύστημα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας,
εντός του Απριλίου, όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου, θα αποκτήσουν το δελτίο εξεταζομένου, με το οποίο θα προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο κατά τις ημέρες των εξετάσεων.

Στο δελτίο εξεταζομένου, θα αναγράφεται και το συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο, στο οποίο θα πρέπει οι υποψήφιοι να προσέρχονται για την εξέταση στα πανελλαδικά μαθήματα.

Δείτε παρακάτω τους αναλυτικούς πίνακες με τις ημερομηνίες των εξεταζόμενων μαθημάτων:

photo:Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Tο αναλυτικό πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2016 (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλαδικών, 2016,panelladikon, 2016