To SlotApp θα αλλάξει τον τρόπο που γνωρίζεις κόσμο! Πόσα προφίλ θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις;

17:40 24/1/2017 - Πηγή: iPop

To SlotApp θα αλλάξει τον τρόπο που γνωρίζεις κόσμο μέσα από έναν πολύ παιχνιδιάρικο τρόπο!

Ο κόσμος του SlotApp είναι ένας κόσμος από κλειδωμένα προφίλ, θα μπορέσεις να τα ξεκλειδώσεις και να γνωρίσεις άλλους;

Η εφαρμογή με σλόγκαν The ‘See through game!’ App στηρίζεται στην ανθρώπινη περιέργεια και το παιχνίδι, τα οποία θα αποτελέσουν τα βασικά σου εργαλεία για να εξερευνήσεις τον κόσμο των κλειδωμένων προφίλ.

Μπορεί ο κόσμος αρχικά να είναι θολός, όμως, είναι στο χέρι σου μέσα απ’ το παιχνίδι να ανοιχτείς στους άλλους.

Τι πρέπει να κάνεις
για να γνωρίσεις κάποιον;

Καλείς τον άλλο παίκτη (Sloter) να παίξει σε 8 «δοκιμασίες» και να μαζέψει Slots. Οι «δοκιμασίες» είναι ερωτήσεις γνώσης και διασκεδαστικά παιχνίδια ταχύτητας και μνήμης που πρέπει να κερδίσει. Το ίδιο και εσύ!

Κάθε φορά που κερδίζεις ένα παιχνίδι, μαθαίνεις κάτι για τον άλλον παίκτη. Κάθε φορά που κερδίζει ο άλλος παίκτης, μαθαίνει εκείνος κάτι για εσένα.

Μέχρι να καταφέρετε να «ξεκλειδώσετε» ο ένας τον άλλον και να γίνετε keychain. Τότε ξαφνικά μπορείτε να μιλήσετε μεταξύ σας! Το chat είναι η επιβράβευσή σας, για να εξελίξετε τη γνωριμία σας!

Τι λένε οι δημιουργοί του SlotApp στο iPop.gr;

Η ομάδα του SlotApp – Γλυκερία Αντωνάκη, Νίκος Σίμος, Σπύρος Τσότσολος- μίλησε στο iPop.gr για το φιλόδοξη εφαρμογή της η οποία έχει ήδη κερδίσει φανατικούς θαυμαστές!

Πώς προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία του SlotApp;Η ιδέα ξεκίνησε πριν από 1,5 χρόνο και ήρθε στη σημερινή της μορφή μετά από πολλές συζητήσεις και μεταβολές. Όταν ξεκινήσαμε, θέλαμε να λύσουμε το αιώνιο και πολυσύνθετο “πρόβλημα” της γνωριμίας και πιστεύουμε ότι το λύνουμε με το Slot, μ’ έναν πολύ ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο. Εδώ το παιχνίδι γίνεται γνωριμία.Το επίσημο λανσάρισμα έγινε το προηγούμενο μήνα και μπορούμε να κατεβάσουμε την εφαρμογή δωρεάν στο App Store.Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να περάσετε μέσα απ’ την εφαρμογή όσον αφορά τις γνωριμίες μέσω apps;Κάθε νέα γνωριμία είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι ανακάλυψης του άλλου.
Τι πιο ωραίο; Το παιχνίδι της γνωριμίας υπήρχε πολύ πριν τα app, πολύ πριν το internet! Γνωριμία μέσω κοινών φίλων, παιχνίδι αξιολόγησης μιας νέας γνωριμίας σε μπαρ σε καφέ ακόμα κ σε πάρτι. Όλα όμως βασίζονταν στον περίγυρο σου.
Σήμερα η αγάπη δεν βρίσκεται μόνο στο φιλικό και εργασιακό περιβάλλον μας, οι προοπτικές ανοίγονται μπροστά μας κάνοντας την γνωριμία πιο εύκολη, και πιο ασφαλής. Ο φόβος της απόρριψης δεν είναι τόσο έντονος.

Ζούμε την εποχή της τεχνολογίας και του περιορισμένου χρόνου! Κάθε γνωριμία πρέπει να είναι ουσιαστική. Αφού, λοιπόν, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να βρούμε από ρούχα μέχρι εργασία γιατί όχι και για να βρούμε το άλλο μας μισό! Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι πως δεν είναι ανάγκη να ξεχνάμε αυτό το ωραίο παιχνίδι που κρύβει μια νέα γνωριμία και να γνωρίζουμε νέους ανθρώπους γύρω μας. Μπορούμε να το κάνουμε μέσω του Slot. Εντυπωσίασε τους.Ποια είναι η μέχρι στιγμής ανταπόκριση του κόσμου;Παρόλο που η εφαρμογή είναι κάτι πολύ φρέσκο και λανσαρίστηκε επίσημα στο App Store μόλις τον προηγούμενο μήνα, οι προβλέψεις μας σύμφωνα με το daily download rating είναι ενθαρρυντικές και πλησιάζουμε γρήγορα τους 1.000 χρήστες! Παρά το ότι υπήρξαν ορισμένα μικρά προβλήματα, αναμενόμενο σε μια νέα εφαρμογή, το feedback είναι θετικό και πολλές φορές κάποιος που το κατεβάζει, μετά το λέει και σε φίλους και το κατεβάζουν και αυτοί! Αυτό είναι πολύ καλό και μας δίνει το πράσινο φως για να συνεχίσουμε.Έχουμε τώρα να κάνουμε πολλά, όπως πρώτα από όλα, updates που θα βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη και φυσικά, να λανσάρουμε την εφαρμογή μας στο Google Play, κάτι το οποίο ετοιμάζουμε ήδη, για να γίνει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Μπορείς να κατεβάσεις το SlotApp για iOS εδώ, σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για συσκευές Android.

The post To SlotApp θα αλλάξει τον τρόπο που γνωρίζεις κόσμο! Πόσα προφίλ θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα