Ο σκύλος σου κλαίει; Όσα μπορείς να κάνεις για τον κάνεις να νιώσει καλύτερα

17:27 24/1/2017 - Πηγή: iPop

Πίστεψε μας είναι πολύ πιθανό ο σκύλος να βάζει τα κλάματα και οι λόγοι είναι πολλοί. Ναι, καλά άκουσες! Μπορεί να κλαίει, επειδή του λείπεις, επειδή δεν τον προσέχεις και νιώθει παραμελημένος ή ακόμα και γιατί θέλει απλά να τον πάρεις αγκαλιά και να τον χαϊδέψεις για να νιώσει πόσο πολύ τον αγαπάς.

Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το κλάμα του σκύλου σου και να τον κάνεις να ηρεμήσει είναι πολύ βασικό να δεις από τι αυτό προέρχεται.

Πως θα καταλάβεις γιατί ο σκύλος
σου κλαίει;Παρακολούθησε τον: Δες τι συμβαίνει και έτσι θα καταλάβεις γιατί κλαψουρίζει. Αν συνήθως κλαίει όταν επιστρέφεις σπίτι είναι πολύ απλά γιατί του λείπεις και δεν έχει τρόπο να στο δείξει.
Μήπως πονάει; Αν δεις πως το κλάμα του δεν προέρχεται από στεναχώρια μπορεί ο σκύλος σου να έχει χτυπήσει ή να νιώθει δυσφορία. Πως θα ελέγξεις τι συμβαίνει; Πιάσε τον σκύλο σου αγκαλιά και άρχισε να τον πιέζεις απαλά σε διάφορα σημεία. Αν δεις πως όταν τον πιέζεις τραντάζεται αυτό σημαίνει, πως μπορεί να πονάει. Πήγαινε τον αμέσως στο γιατρό και θα δεις αυτός θα σου πει τι συμβαίνει.
Μήπως πεινάει; Ο σκύλος σου δεν έχει φωνή για να σου πει πως χρειάζεται τροφή ή νερό και έτσι είτε γαβγίζει είτε κλαίει για να σου πει, πως πρέπει να τον προσέξεις περισσότερο.
Μπορεί και να κρυώνει: Δοκίμασε να πιάσεις τον σκύλο σου μια αγκαλιά ή να τον σκεπάσεις με μια κουβερτούλα. Αν το κάνεις και τον δεις να ηρεμεί σημαίνει, πως κρυώνει οπότε πρέπει να τον βοηθήσεις.

photos:Getty,GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

The post Ο σκύλος σου κλαίει; Όσα μπορείς να κάνεις για τον κάνεις να νιώσει καλύτερα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα