Tips για την εφαρμογή του κονσίλερ

10:00 9/4/2014 - Πηγή: iPop

Ως γνωστόν, το κονσίλερ κρύβει τους μαύρους κύκλους, αλλά καλό είναι σε κάθε βραδινό μακιγιάζ σας να το χρησιμοποιείτε για να φωτίζει το βλέμμα. Δείτε απλές συμβουλές για τη χρήση του.

Μην επιλέγετε κονσίλερ σε άσπρο χρώμα, οι μαύροι κύκλοι θα συνεχίσουν να φαίνονται.Αν έχετε εμφανές πρόβλημα, μπορείτε να απλώσετε πρώτα το ειδικό κονσίλερ σε κίτρινο/πορτοκαλί χρώμα. Το κίτρινο/πορτοκαλί εξουδετερώνει το μαύρο των κύκλων.Είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο κονσίλερ για εσάς. Τα ρευστά με βουρτσάκι συνήθως είναι πιο light, ενώ σε
μορφή στικ ενδείκνυται για όσες έχουν μόνιμο πρόβλημα (π.χ. κληρονομικούς μαύρους κύκλους) ή για επαγγελματικό μακιγιάζ (π.χ. για την τηλεόραση).Απλώνετε πάντα με τον παράμεσο. Ο δείκτης ασκεί παραπάνω πίεση από ό,τι χρειάζεται και ο μέσος «κουμαντάρεται» πιο δύσκολα.Απλώστε ξεκινώντας κάτω από το μάτι και με όση ποσότητα έχει μείνει στο δάχτυλό σας συνεχίστε και στο μέρος του βλεφάρου για πιο φωτεινό βλέμμα. Φροντίστε να σβήσετε αρμονικά.Περάστε την πούδρα σας ή το make-up σας και πάνω από τα μάτια σας για πιο φυσικό αποτέλεσμα.Αφού εφαρμόσετε το ρουζ στα ζυγωματικά, περάστε το πινέλο και πάνω στα βλέφαρα για να εξισορροπήσετε το χρώμα. Δώστε βάθος, βάζοντας κάτω από τα φρύδια.Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείτε μάσκαρα, καθώς το κονσίλερ είναι πιθανό να έχει «βάψει» και τις βλεφαρίδες σας.

The post Tips για την εφαρμογή του κονσίλερ appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα