Tips για να κάνεις πιο γρήγορα τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ

16:30 20/4/2020 - Πηγή: iPop

Τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ίσως να σου παίρνουν περισσότερο χρόνο απ’ όσο πρέπει και απ’ όσο χρειάζεται. Θα μπορούσες σίγουρα να τα κάνεις λίγο πιο γρήγορα, έτσι δεν είναι; 

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σε αυτούς που μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ για να πάρουν δυο πραγματάκια και βγαίνουν μετά από μια ώρα, τότε ήρθε η ώρα να μάθεις να κάνεις τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ λίγο πιο γρήγορα… ή και πολύ! Και φυσικά μπορείς να το καταφέρεις με αυτά τα tips που θα σε κάνουν να γλιτώσεις πολύ χρόνο, που χάνεις χωρίς λόγο.

Πώς θα κάνεις λοιπόν τα

ψώνια στο σούπερ μάρκετ πιο γρήγορα;

Πήγαινε οργανωμένος

Πριν πας στο σούπερ μάρκετ έχεις να κάνεις κάτι πολύ σημαντικό αν θες να εξοικονομήσεις χρόνο στα ψώνια σου. Φτιάξε λίστα! Κι όμως, είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι θες να αγοράσεις, αν θες να κάνεις πιο γρήγορα. Πάρε, λοιπόν, χαρτί και στυλό και γράψε αναλυτικά τι θες να αγοράσεις από το σούπερ μάρκετ. Όταν λοιπόν πας, πάρε τη λίστα αυτή μαζί σου και ακολούθησε κατά γράμμα όσα λέει η λίστα για να μην χάσεις πολύ χρόνο, προσπαθώντας να θυμηθείς τι χρειάζεται να αγοράσεις.

Μην χαζεύεις

Φρόντισε όταν πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ να μην χαζεύεις στους διαδρόμους, ψάχνοντας τι ακόμα μπορείς να ψωνίσεις. Αυτά που έχεις στο καλάθι σου είναι ήδη αρκετά, διότι είναι αυτά που λέει η λίστα και αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Αν μπεις στη διαδικασία να ψωνίσεις παραπάνω πράγματα που είναι περιττά και δεν έχεις πραγματικά ανάγκη, τότε σίγουρα θα “φας” και πολύ περισσότερο χρόνο και χρήματα. Γι’ αυτό λοιπόν η λίστα κάνει καλό και στην τσέπη σου.

Διάλεξε το σωστό ταμείο

Και ποιο είναι αυτό; Φυσικά εκείνο με τον λιγότερο κόσμο. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και όταν έρθει η ώρα να πας στο ταμείο για να πληρώσεις πήγαινε σε αυτό με την πιο μικρή και γρήγορη ουρά. Αν όλες σου φαίνονται το ίδιο, τότε πήγαινε σε αυτή που ο κόσμος έχει λιγότερα ψώνια. Η πιθανότητα να αργήσει περισσότερο αυτή η ουρά του ταμείου είναι πολύ μικρή!

Tips για να μην ξοδεύεις μια περιουσία στο σούπερ μάρκετ! 

Δες ακόμα:

Έτσι πρέπει να απολυμαίνεις τα ψώνια απ’ το σούπερ μάρκετ (Video)

Photos: Pexels

Το άρθρο Tips για να κάνεις πιο γρήγορα τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα