The Melter

20:30 19/4/2014 - Πηγή: iPop

Καλά θα έχεις σουβλίσει το αρνάκι, καλά θα έχεις πιει τα κρασάκια σου και τα τσίπουρα, το βράδυ όμως τι θα κάνεις; Σου έχουμε πρόταση για έξοδο! Θα πας στο The Melter, το γνωστό πλέον φεστιβάλ πειραματικής μουσικής με solo performers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το «Μelter» είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια από το αθηναϊκό δισκοπωλείο Vinyl Microstore και την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Phase! που σκοπό έχει να παρουσιάσει ιδιαίτερα events

με φρέσκα ονόματα του εξωτερικού, πλαισιωμένα από αντίστοιχα εγχώρια σχήματα. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο του φεστιβάλ είναι ότι το εκάστοτε line-up απαρτίζεται αποκλειστικά από solo acts. Το παρθενικό «Melter» πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιουνίο με αξιομνημόνευτες performances από τους Sewn Leather (US), Dracula Lewis (IT), Jaws (US) και Turbo Teeth (GR).

Για δεύτερη χρονιά, φέτος, το «Melter» οραματίζεται μια νέα, άμεση και διαφορετική αντίληψη του τρόπου διεξαγωγής της παραγωγής του και φιλοδοξεί στο να δημιουργήσει έναν καινούριο, απλούστερο και έντιμο τρόπο συμμετοχής του συναυλιακού κοινού καθώς επίσης και έδαφος για προβληματισμό και διάλογο για το τι συμβαίνει στην πόλη μας. DIY ενέργειες σαν το «Melter», όσο επιτυχημένες κι αν τελικά αποδειχτούν, δεν μπορούν να είναι κερδοφόρες αλλά σίγουρα μπορεί να υπάρξει η στήριξη ώστε να καλυφθεί ένα ικανοποιητικό μέρος των εξόδων και κατ’ επέκταση να συνεχίσουν να συμβαίνουν. Αυτό πλέον μπορεί να γίνει πανεύκολα, σε crowd funding πρότυπα.

Info!

Boiler

Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι

Στις 20/4

Ημέρες / ώρες: Κυρ.: 9 μ.μ.

Είσοδος μόνο με donations (€ 5, 10) μέσω paypal στο [email protected]

The post The Melter appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα