The Ex- factor … για να τον ξεπεράσεις!

14:59 24/2/2017 - Πηγή: iPop

Η τεχνολογία έχει υπάρξει σύμμαχος μας σε πολλές καταστάσεις αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να γιατρέψει μία ραγισμένη καρδιά. Ώπα, το The Ex- factor ήρθε για να σε βοηθήσει να τον ξεπεράσεις!

Ρεαλιστικά, οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ μία εύκολη κατάσταση. Σε παρασέρνουν σε μία μαύρη τρύπα και σε κάνουν να αισθάνεσαι κάθε μέρα και χειρότερα. Μπορεί, λοιπόν, μία εφαρμογή να μπορέσει όχι μόνο να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα αλλά και να ξεπεράσεις τον πρώην σου;

Η Ellen Huerta, πρώην εργαζόμενη στην Google δημιούργησε μία

εφαρμογή, την εφαρμογή Mend, και υπόσχεται πως θα βοηθήσει στο να διορθωθεί η ραγισμένη σου καρδιά!

Το app, Mend, το οποίο για την πρώτη εβδομάδα διατίθεται δωρεάν θα γίνει η «personal trainer της ραγισμένης καρδιάς σου», σύμφωνα με τους The New York Times, καθώς θα σε καθοδηγήσει για το πώς να δουλέψεις με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα συναισθήματα και παράλληλα σε βοηθάει στο να αποφύγεις να κάνεις λάθος (έως και καταστροφικές) επιλογές όπως να stalkάρεις στο Facebook τον πρώην σου ή να στείλεις μεθυσμένα sms τα ξημερώματα.

Η εφαρμογή σε ωθεί στο να ακολουθήσεις ένα σύστημα 28 ημερών (όπως στην αποτοξίνωση) και απαιτεί ο φρεσκοχωρισμένος να ακούει ένα σύντομο απόσπασμα ήχου κάθε μέρα το οποίο θα βοηθήσει την διαδικασία. Η πρόοδος του χρήστη παρακολουθείται, δίνοντάς ορατή ένδειξη της συναισθηματικής βελτίωσή. Τέλος η εφαρμογή προσφέρει συμβουλές για τον χωρισμό 24/7.

Η εφαρμογή απευθύνεται και σε άνδρες και σε γυναίκες χωρίς να υπάρχει διάκριση των σεξουαλικών προτιμήσεων του χρήστη καθώς ο πρώην αναφέρεται ουδέτερα ως «your ex».

Οπότε… μην κάθεσαι και κλαις μόνη! Κατέβασε την εφαρμογή, ακολούθησε τα βήματα αναλυτικά και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τον χωρισμό μέσα σε 28 μέρες!

The post The Ex- factor … για να τον ξεπεράσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα