Tα κρυφά νοήματα πίσω από τα κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει η Meghan Markle στους αγώνες Invictus – Γιατί η Δούκισσα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη

18:00 24/4/2022 - Πηγή: iPop

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι λειτουργεί με το συναίσθημα όταν πρόκειται να επιλέξει κοσμήματα. Όχι μόνο τα αξεσουάρ, αλλά και τα πολύτιμα κομμάτια της συχνά υποδεικνύουν τις αιτίες και τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά στην καρδιά της. Γι΄ αυτό και τα κοσμήματα που διάλεξε για τα Invictus Games δεν θα μπορούσαν να μην έχουν την δική τους σημασία.

6 φορές που

η Meghan Markle μας θύμισε την Πριγκίπισσα Diana και μας έπιασε μια νοσταλγία

Το νόημα πίσω από τα κοσμήματα της Meghan Markle στα Invictus Games

Όταν ήταν η πρωταγωνίστρια του Suits, η Meghan Markle, δημοσίευσε μια φωτογραφία της φορώντας ένα βραχιόλι με χάντρες που ήταν σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που φορούσε ο πρίγκιπας Harry, μια «σύμπτωση» που γρήγορα θεωρήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως απόδειξη ότι έβγαιναν ραντεβού.

Η φήμη αποδείχθηκε αληθινή και έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, ένα βασιλικό γάμο, μια υπερατλαντική μετεγκατάσταση και δύο παιδιά, η Meghan εξακολουθεί να προσθέτει σημαντικά αναμνηστικά στη συλλογή κοσμημάτων της. Για να συνοδεύσει τον Πρίγκιπα Harry στα Invictus Games στη Χάγη, η Δούκισσα επέλεξε ένα ειδικό ζευγάρι σκουλαρίκια που αγόρασε από την κοσμηματοπώλη του Λος Άντζελες Σάρα Χέντλερ, η οποία δήλωσε πως ήταν τιμή της να βλέπει την Meghan να φοράει τα σκουλαρίκια Pave Spear Tip Dangle σε μια τόσο σημαντική περίσταση.

Meghan Markle, The Duchess of Sussex been flawless , #IG22 #InvictusGames #InvictusGamesNL pic.twitter.com/u0ytzQAncC

— Harry & Meghan Daily (@HarryMeg__daily) April 23, 2022

Το στυλ είναι μέρος της συλλογής με την υπογραφή της Hendler, αλλά τα σκουλαρίκια της Meghan είναι προσαρμοσμένα και φτιαγμένα ειδικά γι΄ αυτήν με σμαράγδια και μπλε ζαφείρια. Γιατί; Πρόκειται για ένα γλυκό νεύμα στους άντρες της ζωής της. Το σμαράγδι είναι ο γενέθλιος λίθος του γιου της Archie, ενώ του συζύγου της Harry είναι το ζαφείρι.

Εκτός από τα σκουλαρίκια, η Meghan φορούσε επίσης τα περιδέραια Logan Hollowell’s Constellation με τον Ταύρο, που είναι το ζώδιο του Archie, και τον Δίδυμο που είναι της κόρης Lilibet.

Το άρθρο Tα κρυφά νοήματα πίσω από τα κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει η Meghan Markle στους αγώνες Invictus – Γιατί η Δούκισσα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα