Save the date! To TEDxPanteionUniversity 2017 έρχεται και καταρρίπτει τα στερεότυπα

19:26 21/4/2017 - Πηγή: iPop

To TEDxPanteionUniversity 2017 έρχεται και καταρρίπτει τα στερεότυπα με θέμα »Break the Pattern» και έχοντας βάλει ως σκοπό του το κοινό να εμπνευστεί ώστε να πάρει θάρρος να κάνει ξεχωριστά πράγματα, χωρίς φόβο, μακριά από τις φόρμες που επιβάλλει η κοινωνία.

Πρόκειται για το τρίτo TEDx event του TEDxPanteion University, το οποίο επιστρέφει δυναμικά για ακόμα μια χρονιά.

Η φετινή εκδήλωση θα γίνει στις 6 Μαΐου 2017, στον πολυμορφικό χώρο «Προορισμός Παπαστράτος»,

στον Πειραιά.

Σε μια προσπάθεια διάδοσης και υποστήριξης της διαφορετικότητας το TEDxPanteionUniversity μέσα από τις ομιλίες και τα performances θα παρουσιάσει ιδέες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και πάνε ένα βήμα μπροστά. Στόχος είναι να ακουστούν μικρές και μεγάλες πράξεις που έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν, δίνουν μια νέα οπτική στα πράγματα.

Και φέτος, όπως και τις προηγούμενες φορές, το TEDxPanteionUniversity έχει δωρεάν είσοδο, διατηρώντας τον κοινωνικό χαρακτήρα που έχει δείξει από την έναρξή του.

Αυτό το οποίο ζητάει, όμως, απ’ το κοινό είναι η προσφορά αντί για εισιτήριο ένα βιβλίο, προκειμένου να δημιουργηθεί μία δανειστική βιβλιοθήκη που θα στεγαστεί στο The Cube Athens.

Τι είναι το The Cube Athens;

Το The Cube Athens είναι ένας συνεργατικός χώρος για startupers που, μεταξύ άλλων, έχει δημιουργήσει το SOLE Greece Project, ένα αυτοργανωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας για παιδιά προσφύγων.

Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριό σου για το TEDxPanteionUniversity εδώ.

The post Save the date! To TEDxPanteionUniversity 2017 έρχεται και καταρρίπτει τα στερεότυπα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα