O νόμος της έλξης ή αλλιώς όταν νιώθεις την αδιανόητη ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά σε κάποιον- Πώς θα καταλάβεις εάν αισθάνεται κι ο άλλος το ίδιο;

12:34 20/1/2023 - Πηγή: iPop

Τι συμβαίνει όταν ελκύεσαι από κάποιον; Νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι κι όταν βρίσκεται στον χώρο, δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Αισθάνεσαι ένα ρίγος να σε διαπερνά ενώ, όταν είστε πολύ κοντά, είναι πιθανό να έχεις ένα συναίσθημα ενθουσιασμού και άβολου ταυτόχρονα. Ο νόμος της έλξης είναι πιθανό να κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πολύ δυνατά και να νιώθεις, όταν είσαι κοντά με αυτό άτομο, μια αδιανόητη ανάγκη να τον αγγίξεις, χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις.

Ποια είναι τα κορυφαία σημάδια σωματικής έλξης;Λατρεύεις τη μυρωδιά τουΝιώθεις απίστευτη χαρά στη σκέψη ότι θα τον
συναντήσειςΚάνεις τρομερό eye contact μαζί τουΒρίσκεις αφορμές για να τον αγγίξεις τυχαίαΜπορεί να μιμείσαι πράγματα που κάνει χωρίς να το καταλαβαίνειςBρίσκεσαι σε μια συνεχόμενη φλέρτι διάθεση όταν είναι τριγύρωΤα 5 διαφορετικά είδη έλξης που μπορείς να βιώσεις στη ζωή σου (και δεν έχουν να κάνουν όλα με την ερωτική σου ζωή)

Το θέμα με την έλξη, όμως, είναι ότι σίγουρα θέλεις να μάθεις εάν ελκύεται από εσένα το άτομο που σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι! Μπορεί κανείς να μην μπορεί να στο πει με βεβαιότητα, πέρα απ’ το ίδιο το άτομο, αλλά ευτυχώς υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορούν να αποτελέσουν κάποιο δείγμα!

Unsplash/Candice PicardΝόμος της έλξης: Ελκύεται κι εκείνος από εμένα;

Οπτική επαφή

Η οπτική επαφή μπορεί να είναι ένα δύσκολο σημάδι. Αυτό συμβαίνει επειδή μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν οπτική επαφή επειδή τους έμαθαν με αυτόν τον τρόπο να είναι ευγενικοί. Αλλά συνήθως, οι άνθρωποι κάνουν έντονη οπτική επαφή με ένα άλλο άτομο όταν ενδιαφέρονται πραγματικά.

Θυμάται τυχαία πράγματα για σένα

Αν κάποιος θυμάται μικρές λεπτομέρειες για τη ζωή σου, όπως το όνομα του τρίτου χάμστερ σου, τότε πιθανότατα υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Αυτό συμβαίνει επειδή νοιάζεται για το ποιος είσαι και ακούει όσα λες.

Κοκκινίζει όταν είναι κοντά σου

Το κοκκίνισμα είναι ένα ισχυρό σημάδι έλξης. Αυτή είναι η απάντηση του σώματος όταν κάποιος ενθουσιάζεται ή νιώθει νευρικός και δεν έχει τον έλεγχο του σώματός του.

Επιδιώκει σωματική επαφή

Εάν το άτομο που σε ελκύει εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να σε αγγίξει με οποιονδήποτε τρόπο, είναι καλό σημάδι! Το σωματικό άγγιγμα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες αγάπης εκεί έξω και φέρει μαζί του μια συγκεκριμένη οικειότητα και ένταση.

Γέρνει προς το μέρος σου

Αν διαπιστώσετε ότι και οι δύο γέρνετε ο ένας προς τον άλλον όταν μιλάτε, είναι καλό σημάδι ότι υπάρχει μια αμοιβαία έλξη μεταξύ σας! Σημαίνει ότι έχετε εμπλακεί στη συζήτηση και οι δύο και δεν θέλετε να χάσετε ούτε μια λέξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O νόμος της έλξης ή αλλιώς όταν νιώθεις την αδιανόητη ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά σε κάποιον- Πώς θα καταλάβεις εάν αισθάνεται κι ο άλλος το ίδιο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα