O Καμμένος υπερασπίζεται τον Τραμπ

17:10 13/11/2016 - Πηγή: iPop

Υπερασπίστηκε ο Πάνος Καμμένος τον Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του τονίζοντας πως «οι χαρακτηρισμοί του ακροδεξιού και του λαϊκιστή αποδίδονται στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από το σύστημα στην Αμερική και στην Ευρώπη για να τον απαξιώσουν».

Ο Υπουργός Άμυνας επισήμανε ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας απ’ τους συμβούλους του Τραμπ, «θα βοηθήσει την Ελλάδα,

κυρίως λόγω της διαφορετικής γεωπολιτικής θεώρησης του κ. Τραμπ, που υποστηρίζει τη συνεργασία ΗΠΑ – Ρωσίας, τη μεταφορά του βάρους της ΝΑΤΟϊκής συμμαχίας στη νότια πτέρυγά της, τον τερματισμό της δημιουργηθείσας κατάστασης στην Μ. Ανατολή και την αποκατάσταση της ειρήνης στην Συρία».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «η Ελλάδα δεν εμπλέκεται ποτέ σε πολεμικές επιχειρήσεις στην περιοχή της, αλλά θα υπάρξει υποστηρικτικός ρόλος από την Βάση της Σούδας που είναι η κύρια βάση του ΝΑΤΟ στην νότια πτέρυγα, προκειμένου να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας στο νότιο μέρος της Συρίας, να υπάρχει συνεργασία με την συριακή κυβέρνηση και τον Άσαντ και να έχουμε την επιστροφή των προσφύγων».

Η εκλογή Τραμπ έχει να κάνει με το τέλος της πολιτικής της νέας τάξης πραγμάτων που δημιούργησε η ομάδα Κλίντον εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτοί που στενοχωρήθηκαν με την εκλογή Τραμπ, πέραν των γνωστών εδώ στην Ελλάδα, είναι διεθνείς παίκτες τύπου Σόρος οι οποίοι στήριξαν και στηρίχθηκαν στην πολιτική Κλίντον

Θα υπάρξουν αντιδράσεις απ’ τις δηλώσεις του στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο κ. Καμμένος απάντησε λέγοντας πως ο «πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Αλέξης Τσίπρας που απέδειξε με την διαπραγμάτευση τον Ιούλιο του 2015 ότι όχι απλώς εδέχθη τη βοήθεια του Προέδρου Ομπάμα, αλλά ουσιαστικά οδήγησε την χώρα σε μια πολιτική πολύ πιο στενής συνεργασίας με τις ΗΠΑ και βεβαίως και με την Ρωσία. Αυτή η πολιτική με την εκλογή Τραμπ ενισχύεται».

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post O Καμμένος υπερασπίζεται τον Τραμπ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα