Ενυδάτωση τώρα! Το δέρμα σου διψάει- 3 συστατικά που πρέπει να γνωρίζεις

16:30 13/11/2016 - Πηγή: iPop

Το δέρμα σου σου φωνάζει πως είσαι αφυδατωμένο κι εσύ το αγνοείς; Πολύ κακώς! Το δέρμα σου χρειάζεται συνεχή ενυδάτωση προκειμένου να είναι υγιές και λαμπερό. Κι αν εσύ νομίζεις ότι δεν γνωρίζεις τίποτα περί φροντίδα δέρματος, το iPop.gr είναι εδώ για να σου κατευθυντήριες γραμμές.

Θα ξεκινήσουμε, λοιπόν, με τα βασικά: Τα τρία συστατικά που συμβάλλουν στην ενυδάτωση του δέρματός σου και πρέπει να γνωρίζεις.

Κεραμίδια

Και δεν εννοούμε

της σκεπής! Τα κεραμίδια βοηθούν το δέρμα σου να προλάβει την απώλεια του νερού και συμβάλλουν συνεπώς στην ενυδάτωσή του.

Τα κεραμίδια είναι τα μόρια που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματός σου. Εάν έχεις έλλειψη κεραμιδίων, καλό θα ήταν να προμηθευτείς μια ενυδατική κρέμα με κεραμίδα.

Έλαια

Τα έλαια είναι απ’ τα κορυφαία συστατικά για την ενυδάτωση του δέρματός σου. Μπορείς να τα εφαρμόσεις μόνα τους ή αναμεινγνύοντάς τα. Πολύ καλές επιλογές είναι το ελαιόλαδο και το λάδι καρύδας.

Ουρία

Όταν οι πρωτεϊνες του δέρματος διασπώνται, τότε παράγεται η ουρία στην επιφάνεια του δέρματος. Η ουρία βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα σε σταθερά επίπεδα. Η ουρία είναι βασικό συστατικό πολλών ενυδατικών κρεμών προσώπου αλλά και σώματος.

The post Ενυδάτωση τώρα! Το δέρμα σου διψάει- 3 συστατικά που πρέπει να γνωρίζεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα