O Schulz απτόητος απ’το αποτέλεσμα στο Ζάαρλαντ συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα

16:43 27/3/2017 - Πηγή: iPop

Καμία αρνητική επίδραση δεν φαίνεται να είχε πάνω στον Martin Schulz το αρνητικό για το κόμμα του εκλογικό αποτέλεσμα στο κρατίδιο Ζάαρλαντ. O Schulz παραμένει απτόητος απ’το αποτέλεσμα στο Ζάαρλαντ και συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα.

Ο επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών κάνει τη δική του αποτίμηση για το αποτέλεσμα το οποίο έφερε το κόμμα της Merkel πρώτο και τονίζει πως δεν θεωρεί ότι η εκλογική νίκη του CDU σημαίνει

κάποιο μήνυμα για τις εκλογές του Σεπτέμβρη.

Με τον διακεκριμένο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Αριστεράς (Die Linke) στο Κοινοβούλιο του Ζάαρ, Oskar Lafontaine, υπάρχει «μία ιδιαίτερη κατάσταση», η οποία δεν μπορεί να μεταφερθεί σε κανένα άλλο ομοσπονδιακό κρατίδιο πόσο μάλλον σε ολόκληρη την Γερμανία

Ο Martin Schulz συνέχισε λέγοντας πως είναι όχι μόνο λάθος, αλλά και μεγάλη απερισκεψία να εξαχθούν συμπεράσματα για τις επερχόμενες εκλογές στα κρατίδια Σλέσβιχ-Χόλσταιν και Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και για τις ομοσπονδιακές-εθνικές εκλογές.

Τέλος, ο επικεφαλής του SPD τόνισε ότι οι προεκλογικοί αγώνες δεν είναι αγώνες ταχύτητας, αλλά αντοχής και πρόσθεσε με έμφαση ότι το κόμμα του διαθέτει αντοχές μακράς διαρκείας.

Απευθυνόμενος στους Χριστιανοδημοκράτες ο Schulz δήλωσε: «Σήμερα χαίρονται, αλλά δεν θα έπρεπε να χαίρονται τόσο νωρίς».

The post O Schulz απτόητος απ’το αποτέλεσμα στο Ζάαρλαντ συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα