Η Σόφη Πασχάλη ξεσπά: Παιδιά ένα παιχνίδι είναι, ας τελειώσει εδώ (ΒΙΝΤΕΟ)

16:36 27/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών του reality παιχνιδιού, Survivor, Σόφη Πασχάλη μίλησε για πρώτη φορά γαι την εμπειρία της από τη συμμετοχή στο παιχνίδι, μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομήνικο.

«Είσαι πραγματικά σε ένα μέρος που δεν έχεις αλλαξιά. Φοράς ένα σορτσάκι, ένα μαγιό, ένα μπλουζάκι και ένα αθλητικό. Με αυτό το αθλητικό μπαίνεις και στη θάλασσα, είναι συνέχεια νωπό. Δεν έχουμε περίοδο.

Μια γυναίκα όταν δεν έχει περίοδο, γίνεται ένας άντρας. Γίνονται όλοι ένα φύλο όταν είσαι εκεί» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της ανέφερε πως όταν δεν έχεις να φας όλα μεγενθύνονται, με αποτέλεσμα να τσακώνονται για τα πιο απλά πράγματα. Ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα έκανε το λάθος ό,τι φαγώσιμο υπήρχε να το βάζουν στο τραπέζι, και το διαπίστωσε τώρα ότι είναι λάθος, αφού αποχώρησε από το reality

Το βίντεο από το yupiii.gr

Στο μεταξύ σε ότι αφορά στις επιθέσεις που έχει δεχτεί για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, από τηλεθεατές, είπε ότι γυναίεκς είναι αυτές που της έχουν «σούρει» τα απίστευτα και επεσήμανε: «Παιδιά ηρεμήστε, ένα παιχνίδι είναι… Σας αγαπώ, αλλά ας τελειώσει εδώ με εμένα. Μην το κάνετε αυτό και στα άλλα παιδιά όταν βγουν έξω, ειδικά στη Λάουρα…δεν θα τ’αντέξει»

Στο μεταξύ όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τη ρώτησε ποιον από τους συμπαίκτες της ξεχωρίζει και κρατάει απότ ο παιχνίδι εκείνη απάντησε «την Ευρυδίκη» και η εκπομπή προέβαλε το βίντεο από τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που ήταν πολύ στενοχωρημένη από την αποχώρηση της φίλης της.

Keywords
Τυχαία Θέματα