O Robert De Niro σχολιάζει τη νίκη του Τραμπ (Video)

12:59 11/11/2016 - Πηγή: iPop

Μετά το έντονο video pου είχε κυκλοφορήσει, στο οποίο «απειλούσε» να δώσει γροθιά στον Ντόναλντ Τραμπ, ο Robert De Niro σχολιάζει τη νίκη του Τραμπ στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

O Robert De Niro μέσω ενός video είχε απειλήσει τον -πλέον- νέο Πρόεδρο της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ ότι θα

τον χτυπήσει στο πρόσωπο αποκαλώντας τον «ηλίθιο, εθνική καταστροφή που φέρνει αμηχανία στη χώρα… αυτός ο ανόητος, αυτός ο Μπόζο». Πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο 45 Πρόεδρος της Αμερικής και αυτή τη νίκη κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή του Jimmy Kimmel ο De Niro.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε πως θα πρέπει να «περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει»: Δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα είναι πρόεδρος. Και έχω μάθει να σέβομαι αυτό το αξίωμα… Απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει και πώς πρόκειται να υλοποιήσει ορισμένα πράγματα. Και όπως έχουμε διαπιστώσει ακόμα και σήμερα σε πολλές πόλεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αναστατωμένοι και διαδηλώνουν εναντίον του
Βεβαίως, o Robert De Niro, μεταξύ σοβαρού και αστείου δήλωσε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ιταλική του υπηκοότητα λέγοντας ότι «θα πρέπει πιθανώς να κινηθώ προς τα εκεί».

Δείτε τη συνέντευξή του:

The post O Robert De Niro σχολιάζει τη νίκη του Τραμπ (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα