Φόρος τιμής στον Leonard Cohen από δεκάδες θαυμαστές του- Συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το σπίτι του

11:04 11/11/2016 - Πηγή: iPop

Λίγη μόλις ώρα με την ανακοίνωση του θανάτου του σπουδαίου Leonard Cohen, δεκάδες θαυμαστές του θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στον τραγουδιστή και ποιητή συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το σπίτι του στο Montreal.

Οι θαυμαστές του Cohen άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια στα πέτρινα σκαλοπάτια του σπιτιού του.

Φυσικά, άφησαν κι ένα καπέλο, σαν αυτό που πάντα αγαπούσε να

φοράει.

Des dizaines de personnes au pied de la maison de Leonard #Cohen, décédé aujourd'hui, pour lui rendre hommage #Montreal pic.twitter.com/t0dAWY3fUU

— Aubin Laratte (@laratteaubin) November 11, 2016

Στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού αναρτήθηκαν οι στίχοι του «Hallelujah», μια απ’ τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που κυκλοφόρησε το 1984.

Ο δήμαρχος του Montreal ανακοίνωσε ότι οι σημαίες σήμερα θα κυματίζουν μεσίστιες.

Trudeau: Cohen θα μας λείψεις


«Λέοναρντ, τα αισθήματα και οι ήχοι που αναδίδονται από την ποίηση και τη μουσική σου δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου καλλιτέχνη. Θα μας λείψεις.

Ο Κοέν παραμένει σήμερα τόσο εύστοχος, όσο ήταν στη δεκαετία του ΄60. Η ικανότητά του να προβάλλει όλες τις διαστάσεις των ανθρώπινων συναισθημάτων τον ανέδειξε σε έναν από τους πιο σημαίνοντες και ανθεκτικούς μουσικούς όλων των εποχών. Το στυλ του μπόρεσε να διαπεράσει τις μόδες.

Αναγνωρισμένος ως ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του Μόντρεαλ, ο Λέοναρντ έφθασε στις υψηλότερες καλλιτεχνικές κορυφές ως φημισμένος ποιητής και ερμηνευτής παγκόσμιας εμβέλεια. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη για τη βαθιά του φωνή, το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τους στίχους που έκαναν τα τραγούδια του αγέραστα για τόσες πολλές γενιές.

Στο όνομα όλων των Καναδών εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια, στους φίλους, στους συνεργάτες και στους πολλούς, πολλούς θαυμαστές του Λέοναρντ Κοέν».

The post Φόρος τιμής στον Leonard Cohen από δεκάδες θαυμαστές του- Συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το σπίτι του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα