Άνοδος της θερμοκρασίας και ισχυρά μελτέμια

10:09 27/8/2017 - Πηγή: iPop
Την Κυριακή αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια.Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα βόρεια και ανατολικά την ημέρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στη δυτική Μακεδονία μεταβλητοί 3 με 4 και στα υπόλοιπα ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 και τοπικά στα δυτικά 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά και νότια τοπικά την ημέρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Άνοδος της θερμοκρασίας και ισχυρά μελτέμια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα