MasterChef: Η… κατσάδα των κριτών και η αποχώρηση της Μάρλεν (Video)

10:11 11/3/2020 - Πηγή: iPop

Οι κριτές του MasterChef ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα με τη συμπεριφορά κάποιων διαγωνιζόμενων, οι οποίοι έδειξαν πως πιστεύουν ότι ξέρουν καλύτερα να εκτελούν μερικές συνταγές, χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις γραπτές οδηγίες. Αυτός ήταν κι ένας απ’ τους λόγους που είδαμε την αποχώρηση της Μάρλεν.

Το Τεστ Δημιουργικότητας έγινε σε ζευγάρια αυτή τη φορά, κι απ’ την δοκιμασία αναδείχθηκαν οι δύο αρχηγοί της επόμενης ομαδικής, αλλά και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τρεις προσπάθειες ήταν

πολύ καλές, αλλά τελικά η συνεργασία της Μαριάννας και του Σταύρου ήταν η καλύτερη και οι δύο παίκτες, που παραδέχθηκαν πως έχουν μια αντιπάθεια μεταξύ τους, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη!

Οι κριτές στη συνέχεια, ενώ σχολίαζαν τα χειρότερα πιάτα, δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν τις δικαιολογίες που τους έλεγαν οι παίκτες και συγκεκριμένα ο Ιωάννης και η Μάρκελ. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειξε φανερά την ενόχλησή του που οι δύο παίκτες προσπαθούσαν συνεχώς να πουν δικαιολογίες για το κακό πιάτο τους.

Ιωάννης, Μάρλεν, Κώστας και Δημοσθένης ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, σε μια δοκιμασία πολύ ανταγωνιστική και απαιτητική.

Οι υποψήφιοι, που παρέμειναν τέσσερις καθώς ο Ιωάννης επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας που είχε ούτε για τον εαυτό του ούτε για κάποιον άλλον, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα λαζάνι πεσκανδρίτσας.

Αμέσως μετά τη μαγειρική, κατά τη διάρκεια της οποίας η Μάρλεν έδειξε ότι είναι πολύ άνετη με το πιάτο, οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει.

Κάποιοι απ’ τους υποψήφιους δεν είχαν ακολουθήσει πιστά τη συνταγή, με αποτέλεσμα να έχουν έντονες αστοχίες στο πιάτο τους, κάτι το οποίο ενόχλησε τους κριτές, που τους κατηγόρησαν για το γεγονός ότι νιώθουν τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους που τους φαίνεται περιττή η συνταγή.

Το καλύτερο πιάτο το είχε ο Ιωάννης, ενώ ακολούθησε αυτό του Δημοσθένη.

Ο Κώστας και η Μάρλεν είχαν μείνει στο τέλος και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε και στους δύο πως η συμπεριφορά τους απέναντι στη διαδικασία δεν ήταν σωστή, καθώς η Μάρλεν πίστεψε πως μπορεί να φτιάξει μια παρασκευή με τον δικό της τρόπο, ενώ ο Κώστας θεώρησε περιττό το να ζυγίσει τα υλικά της μπεσαμέλ.

Τελικά, ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Μάρλεν, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της, με τον Σωτήρη Κοντιζά να της λέει μερικά σκληρά λόγια αλλά με αγάπη, θέλοντας να της τονίσει πως η ειλικρίνεια μέσα σε μια κουζίνα είναι το παν.

Η αποχώρηση της Μάρλεν:

Δες το trailer της Τετάρτης με την ομαδική δοκιμασία:

Δες ακόμα:

MasterChef: Το ειδύλλιο και η δοκιμασία με τα ζευγάρια!

Το άρθρο MasterChef: Η… κατσάδα των κριτών και η αποχώρηση της Μάρλεν (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα