Lifehack: 5 φορές που ένα απλό τσιμπιδάκι μαλλιών μπορεί να σου λύσει τα χέρια!

19:17 23/10/2020 - Πηγή: iPop

Μας αρέσουν πολύ τα hacks ειδικά όταν μιλάμε για λύσεις σε καθημερινά μας προβλήματα που απλώς δεν είχαμε σκεφτεί να χρησιμοποιήσουμε μ διαφορετικό τρόπο αντικείμενα που έχουμε ήδη στο σπίτι μας. Μάλλον δεν υπάρχει σπίτι γυναίκας που να μην έχει τσιμπιδάκια μαλλιών σε κάποιο σημείο κρυμμένα… Στο μπάνιο, χωμένα σε ένα συρτάρι, μαζί με τα αξεσουάρ των μαλλιών. Σίγουρα έχεις κι εσύ σπίτι σου και σίγουρα δεν έχεις σκεφτεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τσιμπιδάκι μαλλιών με κάποιον απ’ τους παρακάτω τρόπους!

5 φορές που ένα απλό τσιμπιδάκι μαλλιών μπορεί να σου λύσει τα χέρια!

Για κλείσιμο

συσκευασιών
Οι συσκευασίες με ρύζι, ζυμαρικά και πατατάκια παραμένουν ανοιχτές στο ντουλάπι της κουζίνας σου; Μπορείς εύκολα να το διορθώσεις αυτό, μ’ ένα τσιμπιδάκι μαλλιών. Δίπλωσε τη συσκευασία και πέρνα το τσιμπιδάκι, ώστε να εφαρμόσει στη σακούλα σαν συνδετήρας.

Ως σελιδοδείκτης
Δεν έχεις σελιδοδείκτη ενώ διαβάζεις και δεν θέλεις να τσακίσεις την σελίδα του βιβλίου; Χρησιμοποίησε απλά ένα τσιμπιδάκι. Στα bonus, αυτό είναι τέλειο για το βιβλίο της παραλίας, καθώς δεν θα σε νοιάζει εάν το χάσεις ή βραχεί!

Για να μην χάνεις την άκρη της ταινίας
Ένα απ’ τα πιο εκνευριστικά πράγματα είναι να χάνεις την άκρη της κολλητικής ταινίας ή του σιλοτέιπ και να παλεύεις μια ώρα να τη βρεις με το νύχι σου. Την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις, βάλε απλά στην άκρη ένα τσιμπιδάκι!

Για να αδειάσεις τα σωληνάρια
Πρόκειται για ένα πρακτικό τέχνασμα όταν σχεδόν έχει τελειώσει ένα σωληνάριο με οδοντόκρεμα ή κρέμα. Σύρε απλά το τσιμπιδάκι πάνω στο σωληνάριο και το περιεχόμενό του θα μαζευτεί προς τα κάτω.

Όταν θέλεις να βάλεις ένα καρφί
Ένα τσιμπιδάκι μπορεί να συγκρατήσει το καρφί στο σημείο που θέλεις όσο το χτυπάς με το σφυρί. Και δεν θα στραβώσει το καρφί και θα γλιτώσεις το να χτυπήσεις τα δάχτυλά σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Lifehack: 5 φορές που ένα απλό τσιμπιδάκι μαλλιών μπορεί να σου λύσει τα χέρια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα