Kanye West: Έδειχνε πορνό και άσεμνες φωτογραφίες της Kim Kardashian ως τακτική εκφοβισμού – Οι νέες καταγγελίες από υπαλλήλους της Adidas

12:48 23/11/2022 - Πηγή: iPop

Πλέον είναι γνωστό ότι όταν βλέπουμε το όνομα του Kanye West δε θα είναι για καλό…έτσι και τώρα! Αφότου η Adidas διέκοψε τη συνεργασία της με τον ράπερ λόγω των αντισημιτικών του παραληρημάτων, πρώην υπάλληλοι ισχυρίστηκαν ότι ο ίδιος έδειξε στο προσωπικό πορνό και άσεμνες φωτογραφίες της πρώην συζύγου, Kim Kardashian, ως «τακτική εκφοβισμού». Τι άλλο χρειάζεται να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να του μάθει κάποιος ποια είναι τα όριά του;

Σε ένα καυστικό θέμα του Rolling Stone που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 22/11, ένας νεαρός που είχε κάνει αίτηση για το δημιουργικό της εταιρείας, υποστήριξε πως ο West του έδειξε μια ρητή φωτογραφία της Kim Kardashian κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για δουλειά το 2018.

«Η γυναίκα μου μόλις μου έστειλε αυτό» φέρεται να του είπε, ενώ του έδειχνε μια «πολύ αποκαλυπτική και προσωπική φωτογραφία» της Kardashian στο κινητό του. 

Kanye West: Καταγγελίες για πορνό και άσεμνες φωτογραφίες

Τουλάχιστον άλλος ένας πρώην υπάλληλος φέρεται να κατήγγειλε τον 43χρονο πως έδειξε πορνογραφικό βίντεο της Kardashian -η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2021- στην ομάδα δημιουργικού του Yeezy την ίδια χρονιά. 

Και τρίτο άτομο επιβεβαίωσε τις καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως ο West «δε φοβόταν να δείχνει ακατάλληλες εικόνες ή να μιλά για καταστάσεις που θα έπρεπε να είναι ιδιωτικές». 

Τα περιστατικά αυτά περιγράφονται και σε μια ανοιχτή επιστολή με τίτλο «Η Αλήθεια για το Yeezy: Έκκληση για Δράση για την Ηγεσία της Adidas» που επικαλείται το Rolling Stone.

Σε αυτό, πολλοί υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της Yeezy εγκαλούσαν τα στελέχη Adidas για κατάργηση της «ηθικής πυξίδας τους», καθώς επέτρεψαν στον West να επιβάλλει μια «κακοποιητική» εργασιακή κουλτούρα.

Οι υπάλληλοι παρατήρησαν ότι το κοινό πήρε μόνο μια γεύση από την προβληματική συμπεριφορά του West όταν κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 30 λεπτών στο YouTube στο οποίο έδειχνε πορνό στα στελέχη της Adidas.

Ο Kanye West δεν είναι δισεκατομμυριούχος πια – Το συμβόλαιο εκατομμυρίων με την Adidas που «πλήρωσε» ακριβά

Στα πλάνα που κυκλοφόρησαν ο 45χρονος κρατούσε το τηλέφωνό του οριζόντια μπροστά στους αμήχανους επιχειρηματίες την ώρα που έπαιζε το βίντεο.

«Είναι πορνό ταινία;» ρώτησε ένας από αυτούς, στον οποίο ο West απάντησε με χαρά: «Ναι».

«Χριστέ μου» απαντά ένα δεύτερο στέλεχος, του οποίου το πρόσωπο έχει «θολωθεί». 

«Έλα ρε φίλε. Έλα», είπε ο άντρας ενώ έσπρωχνε το τηλέφωνο, καθώς ο West προσπαθούσε να τους αναγκάσει να παρακολουθήσουν περισσότερο.

Πρώην υπάλληλοι υποστήριξαν, επίσης, ότι ο West τους έδειχνε συνεχώς πορνογραφικές φωτογραφίες και βίντεο – συμπεριλαμβανομένων και των δικών του.

«Αισθάνομαι ότι ήταν μια τακτική για να καταστρέψει έναν άνθρωπο, παίζοντας με τα όριά του», τόνισε ένα υπάλληλος, ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι ο West στόχευε ειδικά τις γυναίκες υπαλλήλους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Kanye West είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον «εθισμό του στην πορνογραφία», λέγοντας ότι «κατέστρεψε» την οικογένειά του.

Δε θα το πιστέψεις! Τα social media επιβάλλουν ξανά περιορισμούς στον Kanye West και ο ράπερ στρέφεται κατά του Zuckerberg

«Το Hollywood είναι ένας γιγαντιαίος οίκος ανοχής. Η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένειά μου Αντιμετωπίζω τον εθισμό που το προωθεί το Instagram», έγραψε ο ράπερ σε μια ανάρτηση που είχε διαγραφεί.

Αλλά εγώ αναρωτιέμαι…Τι άλλο πρέπει να γίνει ώστε να λάβει αυτός ο άνθρωπος τη βοήθεια που χρειάζεται; Πόσο θα συνεχίσουμε να τον ανεχόμαστε και πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε να του δίνουμε δύναμη και αξία;

Το παρελθόν έχει δείξει πως όσο ασχολούμαστε μαζί του, τόσο περισσότερο απολαμβάνει την προσοχή.

Όσον αφορά το πορνογραφικό υλικό που έδειχνε με τη πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, νομίζω ότι εν έτει 2022, θα έπρεπε ήδη να είχε τιμωρηθεί κι όχι να καθόμαστε ακόμα να το συζητάμε.

Οι υπόλοιποι, άραγε, γιατί τον κατήγγειλαν τώρα κι όχι τότε; Απλά απαράδεκτο και απογοητευτικό είτε πρόκειται για γυναίκα που ζει δίπλα μας, είτε για μια γυναίκα του Hollywood, όπως η Kardashian.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Kanye West: Έδειχνε πορνό και άσεμνες φωτογραφίες της Kim Kardashian ως τακτική εκφοβισμού – Οι νέες καταγγελίες από υπαλλήλους της Adidas εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα