4 Μέθοδοι Manifestation που δεν χρειάζεσαι για να σου φέρουν αποτελέσματα

20:41 22/11/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν εξειδικευμένες μέθοδοι manifestation οι οποίες είναι εντελώς περιττές. Ήδη η μέθοδος από μόνη της είναι πολύ αμφιλεγόμενη και οι άνθρωποι που δεν έχουν δει ποτέ τους τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει στη ζωή εκείνου που τη δουλεύει, δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι πιάνει. Βομβαρδιζόμαστε στο TikTok και το Instagram συνεχώς από μια τεράστια ποσότητα περιεχομένου από ανθρώπους που λένε ότι σε εκείνους πέτυχε. Το manifestation πιάνει και αυτό το λέω με βεβαιότητα. Έχω τουλάχιστον 4 γεγονότα που βίωσα, προσέλκυσα, ζω σήμερα

χάρη στο manifestation που έκανα με συνέπεια. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω όμως ότι δεν έκανα κανένα από αυτά τα trend κατά τη διαδικασία και όμως και πάλι έπιασε.

4 μέθοδοι manifestation που δεν χρειάζεται να κάνεις

Ξεκινάω με disclaimer και θέλω να ξέρεις ότι δεν θα μπορούσα να μην πιστεύω στη μέθοδο όταν η ίδια έχω δει τα αποτελέσματά της. Αν σε εσένα έχει δουλέψει κάποια από αυτές τις υπομεθόδους θα ήθελα να μου πεις. Άλλωστε δεν αμφισβητώ ότι λειτουργεί. Ο σκοπός του άρθρου δεν είναι να σε αποτρέψει από το να κάνεις manifestation αλλά να είσαι προσεκτικός με τις μεθόδους, τα αποτελέσματα και φυσικά με τα χρήματα που θα σου ζητήσουν να δώσεις. Το manifestation μπορείς να το κάνεις εντελώς δωρεάν και την τεχνική την έχω αναλύσει πολύ αναλυτικά σε αυτό το άρθρο.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τη μέθοδο 369. Αυτή λέγεται ότι είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούσε ο Νικολά Τέσλα, ωστόσο το να γράψεις σε τετράδια 3, 6 και 9 φορές ονόματα, χρήματα, προθέσεις συναισθήματα, τόσες πολλές φορές μέσα στη μέρα, μου φαίνεται λίγο άσκοπο. Σαν τιμωρία. Αν μπορείς να κάνεις visualization, που αυτό είναι το ιδανικότερο γιατί να πρέπει να γράφεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Είμαστε τόσο δημιουργικοί οι άνθρωποι και αυτά τα καλούπια του μυαλού μου φαίνονται εντελώς άσκοπα.Το pillow manifestation το θεωρώ αυθυποβολή. Το να γράψεις σε ένα κομμάτι χαρτί αυτό που θες και να το βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου το θεωρώ εντελώς ανούσιο. Καταλαβαίνω τη δυναμική του να γράψεις πριν κοιμηθείς, την ώρα που το υποσυνείδητο είναι ανοιχτό αλλά το να το βάλεις κάτω από το μαξιλάρι είναι too much.Κρύσταλλοι και λοιπά σκευάσματα: Όχι! Από εμένα είναι ένα τεράστιο όχι και σίγουρα κανείς δεν θα σου χαρίσει έναν κρύσταλλο για να κάνεις manifestation. Δίνεις δηλαδή δύναμη με το μυαλό σου σε ένα αντικείμενο, σε ένα πράγμα στην κυριολεξία και ότι και καλά αυτό θα σου κάνει τι; Δεν χρειάζεσαι κρυστάλλους και αυτό το λέω με το χέρι στην καρδιά. Ποτέ δεν χρησιμοποίηση κρυστάλλους και όμως έπιασε.Οι φάσεις του φεγγαριού: Είναι ξεκάθαρο ότι όταν είμαστε σαν σύσταση πάνω από 90% νερό προφανώς θα μας επηρεάζει κατά κάποιον τρόπο η σελήνη. Εδώ επηρεάζει φυσικά φαινόμενα όπως την παλίρροια κλπ αλλά όχι, δεν θα κάτσω κάθε πανσέληνο να κάνω κάτι διαφορετικό ή όταν βγει το νέο φεγγάρι.RODNAE Productions /PexelsΜπορείς να μου δείξεις τα αποτελέσματά σου;

Δεν θέλω να είμαι από εκείνους τους ανθρώπους τους, σκεπτικιστές, τους ορθολογιστές που κόβουν τα φτερά στους άλλους και αν πιστεύεις όλες αυτές τις μεθόδους, αυτό είναι οκ από μένα. Αν σε σένα έπιασε χαίρομαι πάρα πολύ γιατί τελικά όντως πιάνει.

Θα ήθελα να είσαι πολύ προσεκτικός με όλο αυτό το περιεχόμενο που έχει βγει πάνω στο αντικείμενο. Προφανώς θα ξεφυτρώνουν συνεχώς video και μέθοδοι και πράγματα που δήθεν πιάνουν, όμως να ξέρεις ότι αν δεν σου δείξει ο άλλος τα αποτελέσματά του, δεν έχει αποδείξεις, δεν μπορεί να σε πείσει για τίποτα από όλα αυτά. Και πώς φαίνεται το αποτέλεσμα; Στα τετράδια του ανθρώπου με ημερομηνίες και την ημέρα που ήρθε το αποτέλεσμα. Και πώς θα το αποδείξει ότι δεν το έγραψε μετά; Σίγουρα ένα βίντεο βοηθάει, αλλά ποτέ δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ο άλλος πράγματι το έκανε μέσω αυτού.

Αυτός που έχει σήμερα τα αποτελέσματα του manifestation, απολαμβάνει τα αποτελέσματά του και δεν χρειάζεται να το αποδείξει σε κανέναν. Το λέει παραέξω για να το κάνουν και οι άλλοι και να βοηθηθούν αλλά μέχρι εκεί.

Το να βγει ο άλλος να σου πουλήσει, κρυστάλλους, μεθόδους, χρόνο για να κάνετε μαζί, δεν σου εγγυάται κανείς το αποτέλεσμα που θα λάβεις.

Manifestation είναι να κάτσεις κάτω να γράψεις, να κάνεις ενεργά visualization και πραγματικά μέσα στο επόμενο διάστημα να συγχρονιστούν οι συχνότητες και να έρθουν προς τα εσένα αποτελέσματα. Manifestation είναι αποτελέσματα.

Στα 4 παραδείγματα που σου έχω πει άλλες φορές με τα δικά μου αποτελέσματα, η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα κανένα από όλα αυτά τα κόλπα. Ούτε κοίταζα τη φάση της σελήνης, ούτε είχα κρυστάλλους, ούτε έκανα την 369 μέθοδο, ούτε έβαζα χαρτάκια στο μαξιλάρι μου. Έκανα τη μέθοδο με χαρτί, μολύβι και στοχευμένο visualization σε αυτό που ήθελα και κατόπιν είχα τα μάτια μου ανοιχτά και έψαχνα να βρω τις ευκαιρίες γύρω μου! Το Manifestation πιάνει και αυτό είναι τό μόνο σίγουρο, αλλά μόνο σε εκείνους που το πιστεύουν.

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το manifestation είναι σε αυτό το άρθρο. Σταμάτα να ψάχνεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 4 Μέθοδοι Manifestation που δεν χρειάζεσαι για να σου φέρουν αποτελέσματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα