Jennifer Aniston: Αυτό είναι κορονοϊός- Η συγκλονιστική φωτογραφία που ανέβασε

10:57 20/7/2020 - Πηγή: iPop

Με μια συγκλονιστική φωτογραφία που ανέβασε, η Jennifer Aniston τους ταρακούνησε όλους, γράφοντας: Αυτό είναι κορονοϊός. Ο διασωληνωμένος Kevin και το μήνυμα που έστειλε.

Η Jennifer Aniston ανήκει στους διάσημους που όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν να

αφυπνίσουν τον κόσμο για τον κορονοϊό. Τώρα, έκανε μια κίνηση με την οποία συγκλόνισε το κοινό της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον διασωληνωμένο φίλο της, τον Kevin.

Όπως ενημέρωσε η ίδια, ο κοινός τους φίλος με την Courtney Cox, Kevin, νόσησε απ’ τον κορονοϊό.

Ο Kevin φαίνεται να είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείο, διασωληνωμένος, δίνοντας τη δική του μάχη.

Μέσα απ’ αυτή την ανάρτηση, η ηθοποιός ήθελε να υπενθυμίσει πως ο κορονοϊός δεν είναι αστείο, είναι εδώ και πρέπει όλοι να προσέχουμε, για εμάς και τους γύρω μας.

Η ανάρτηση της Jennifer Aniston:

Αυτός είναι ο φίλος μας ο Kevin. Εντελώς υγιής, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτό είναι ο Covid. Και είναι πραγματικότητα. Δεν γίνεται να είμαστε τόσο αφελείς και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό… Αν θέλουμε να τελειώσει αυτό και το θέλουμε, σωστά; Το πρώτο βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να φοράμε μια μάσκα. Απλά σκεφτείτε όλους αυτούς που ήδη υπέφεραν από αυτόν τον απαίσιο ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και περισσότερο για τον εαυτό σας. Ο κορονοϊός επηρεάζει όλες τις ηλικίες. Υ.Γ. αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε αρχές Απριλίου. Δόξα τον Θεό έχει σχεδόν αναρρώσει τώρα. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας

View this post on Instagram

This is our friend Kevin. Perfectly healthy, not one underlying health issue. This is Covid. This is real. ⠀ ⠀ We can't be so naive to think we can outrun this…if we want this to end, and we do, right? The one step we can take is PLEASE #wearadamnmask.⠀ ⠀ Just think about those who've already suffered through this horrible virus. Do it for your family. And most of all yourself. Covid affects all ages. PS this photo was taken in early April. Thank god he has almost recovered now. Thank you all for your prayers

Keywords
Τυχαία Θέματα