Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/7/2020)

09:31 20/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (20/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/7/2020), κάποιες σημαντικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε

για τη ζωή σας, όπως μια μετακόμιση σε ένα άλλο σπίτι, να ζήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή το να βρείτε αλλού δουλειά, έρχονται αντιμέτωπες με την κριτική ενός προσώπου από την οικογένειά σας κι αυτό σας δυσαρεστεί. Οι ημέρες αυτές σας δίνουν έντονη εσωτερική ενέργεια και τη δύναμη να τις κάνετε και να προχωρήσετε παρακάτω, δε σας δίνει όμως και την υπομονή, να ανεχτείτε τις νουθεσίες και τις ορμήνιες κανενός.

Ταύρος

Έτσι όπως έχουν έρθει οι καταστάσεις και οι συνθήκες της ζωής σας, εξαναγκάζεστε εκ των πραγμάτων, να πάρετε ρίσκα, να κάνετε τομές ή αλλαγές για να τη δείτε να προχωρά. Πιθανόν να θέλετε τη στιγμή αυτή, να αναζητήσετε την τύχη σας σε ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον, να επενδύσετε σε μια ιδέα οικονομικά αλλά και να δώσετε χρόνο για να αναπτυχθεί. Να κυνηγήσετε χρήματα που σας χρωστούν κτλ. Εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο σας, ή δημιουργούνται σε κάθε σας προσπάθεια τις μέρες αυτές.

Δίδυμοι

Οικονομικές εκκρεμότητες, ή οφειλές προς τρίτους, δάνεια, διακανονισμοί για τη ρύθμιση χρεών κληρονομικά έξοδα, όλα αυτά είναι το μείγμα των ημερών που θα κληθείτε, να αντιμετωπίσετε, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να συναντήσετε εμπόδια, ως προς την εξέλιξή τους, να αγχωθείτε γιατί το χρονικό περιθώριο να τα τακτοποιήσετε είναι μικρό, όμως δε σημαίνει ότι δε θα τα καταφέρετε, με όποια δυσκολία κι αν έρθει. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος σας.

Καρκίνος

Προβληματισμένοι θα είστε σήμερα με τη στάση που κρατούν απέναντί σας κάποιοι συνεργάτες, συνάδελφοι, αλλά και φίλοι, απέναντί σας. Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωή σας, που θα μπείτε στη διαδικασία να αξιολογήσετε εκ νέου ορισμένες διαπροσωπικές σας σχέσεις και ίσως κάποιες από αυτές, αφού αξιολογηθούν αν χρειαστεί να αποφασίσετε να βγουν από τη ζωή σας, να τις σταματήσετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Άλλωστε τα σημάδια τα έχετε ήδη πάρει από τη διαίσθησή σας.

Λέων

Καθήκοντα, υποχρεώσεις, ένα επιβαρυμένο ημερήσιο πρόγραμμα και άνθρωποι που είναι ασυνεννόητοι, θα σας φέρουν σήμερα στα όριά σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές, που θα νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να εκραγείτε, λόγο της συναισθηματικής πίεσης. Καταρχάς, μάρα είναι, αφήστε τη να περάσει κι από αύριο τα θέματα που θα κληθείτε να διαχειριστείτε, θα είναι πιο βατά και στρωμένα. Κατά δεύτερον, ίσως τώρα θα πρέπει να προσέξετε με ποιους συνεργάζεστε.

Παρθένος

Η στάση μερικών ανθρώπων που έχετε πολύ στενές σχέσεις απέναντί σας, θα σας απασχολήσει από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Μην απορήσετε εάν κάποια άτομα που εμπιστεύεστε, με αφορμή κάτι που θα πουν στους κύκλους σας, νιώσετε ότι σας εκθέτουν, ενώ τα είχατε εμπιστευτεί. Κάποιους ανθρώπους πιθανόν να τους υπερεκτιμήσατε, ενώ κάποιοι άλλοι εξαιτίας των επιλογών σας, έχουν δυσαρεστηθεί, παρ ότι δεν τους πέφτει λόγος.

Ζυγός

Οι περισσότεροι βασικοί τομείς της ζωής σας, την εποχή αυτή «φωνάζουν», ότι εάν θέλετε να προχωρήσουν, χρειάζεται να πάρετε γενναίες αποφάσεις. Από την επαγγελματική σας κατάσταση, μέχρι την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Ίσως τώρα να δοκιμάσετε την τύχη σας στο να ασχοληθείτε με ένα άλλο εργασιακό αντικείμενο, να βρείτε αλλού τον άνθρωπο που αξίζει να είναι συνεργάτης σας, ή ακόμα και σύντροφό σας, εάν δεν καλύπτεστε πλέον ερωτικά ή συναισθηματικά από την υπάρχουσας κατάσταση.

Σκορπιός

Θέματα θα σας δημιουργήσει ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που σχετίζονται με περιουσιακές εκκρεμότητες, με διατροφές ή με οικονομικά που πρέπει να χωρίσετε, ή να μοιραστείτε την υποχρέωση να καλυφθούν από κοινού. Μια διαδικασία που θα την ανακινήσει αυτό το πρόσωπο, δίχως τη δική σας συγκατάθεση. Αυτό μάλλον θα σας δημιουργήσει αμετροεπή εκνευρισμό και ίσως σήμερα, να υπάρξουν έντονες λογομαχίες και διαξιφισμοί μαζί του. Ελέγξτε, τον τρόπο που αντιδράτε.

Τοξότης

Η καθημερινότητα σας φέρνει εκ νέου πονοκέφαλο, αφού από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να ξανά ασχοληθείτε, με θέματα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων, τράπεζες δάνεια, ή οικονομικές συνεργασίες θα σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες κληρονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες, που τώρα χρειάζεται να ρυθμίσετε, αλλά και να συνεννοηθείτε με ανθρώπους της οικογενείας σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Η φράση «εγώ και οι άλλοι» φωτογραφίζει την ψυχολογία των ημερών αυτών. Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλάζουν τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συνεργασιών. Κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας, ζητούν από σας περισσότερα από όσα σας δίνουν, θεωρώντας σας και λιγάκι δεδομένους για τη ζωή τους, αφού δεν τους έχετε δείξει ακόμα τα όριά σας. Καλό θα ήταν κάποιοι άμεσα να μπούνε στη θέση τους, για να ξέρουν τι τους παίρνει και τι όχι να απαιτούν από σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/7/2020), ζητήματα που άπτονται με τη ροή της καθημερινότητάς σας αλλά και θέματα που έχουν δημιουργηθεί στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές, παρασκηνιακές ενέργειες και φίλοι που δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, τώρα κρίνονται από σας και τις σχέσεις αυτές, τις επανεξετάζετε από την αρχή. Πιθανόν τώρα να χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο, για να μη δώσετε άλλα δικαιώματα για σχόλια.

Ιχθείς

Με μία διάθεση ακόμα και να τα σπάσετε με μερικούς ανθρώπους, θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα.  Με μία ασυνήθιστη για τα δεδομένα σας αίσθηση, ότι καταπιέζονται οι ελευθερία και η ανεξαρτησία σας, ίσως να αντιδράσετε απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που σχετίζονται με την καθημερινότητάς σας, είτε αυτοί είναι συνεργάτες σας, είτε οι άνθρωποι που ζουν και πορεύονται μαζί σας. Προσέξτε όμως την αμετροέπεια που θα διέπει τις αντιδράσεις σας, γιατί μπορεί να κάνει ζημιά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα