#ImAnAthenian: Μπορεί η Αθήνα να γίνει viral;

09:31 1/10/2014 - Πηγή: iPop

Όλα τα σύγχρονα εργαλεία marketing, η αγάπη του κόσμου για την πρωτεύουσα, περσόνες του Internet και Aθεnslovers celebrities διεθνούς εμβέλειας. Αυτά είναι τα συστατικά για να γίνει viral η Αθήνα. Τα επιστρατεύει η νέα καμπάνια «I’m an Athenian too». Γιατί όλοι έχουμε έναν Αθηναίο μέσα μας!

Ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece Ιωσήφ Πάρσαλης λέει στο iPop ότι ήδη έχουν γίνει επαφές

με δημοφιλείς προσωπικότητες της Αγγλίας και της Γερμανίας, που θα ενεργοποιηθούν στο 3ο βήμα της καμπάνιας. Ενδεικτικά, «Αθηναία» νιώθει και θα το δηλώσει γνωστή Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια, ενώ οι ιθύνοντες θέλουν να αξιοποιήσουν και τη διεθνή ακτινοβολία του Νίκου Αλιάγα.

Αν δεν πρόλαβες να ενημερωθείς για την καμπάνια, που ξεκίνησε επίσημα χτες για το ευρύ κοινό, μάθε τα εξής: όλοι όσοι επισκέπτονται την Αθήνα καλούνται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες της Αθήνας στα social media με το hashtag #ImAnAthenian. Οι 100 καλύτεροι φωτογράφοι που θα επιλεγούν, θα κληθούν να γράψουν μια ιστορία για το τι τους εμπνέει περισσότερο στην Αθήνα. Οι 3 καλύτεροι «συγγραφείς» θα κερδίσουν διακοπές για δύο άτομα στην πρωτεύουσα.

Είτε είσαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος, είτε έχεις χωριό στην Λιβαδειά και καταγωγή από τη Μικρά Ασία, μπορείς να συμμετάσχεις. Έμπνευση να υπάρχει… Κατεβάζεις την εφαρμογή από το www.imanathenian.com, τραβάς φωτογραφία της Αθήνας στα καλύτερά της και προσθέτεις τη χειροποίητη σφραγίδα.

Στην επόμενη φάση θα μπουν δυναμικά στην καμπάνια και προσωπικότητες του online κόσμου, ενώ στην τελευταία εγχώριοι και μη celebrities που νιώθουν Αθηναίοι. Έξυπνο marketing με το minimum budget από τη Marketing Greece και το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις κατέβασε την εφαρμογή από εδώ για iOS και Android.

The post #ImAnAthenian: Μπορεί η Αθήνα να γίνει viral; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα