H βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως θα περάσει τα 90οστά της γενέθλια χωρίς την πλειοψηφία της οικογενειας της

17:16 3/4/2016 - Πηγή: iPop

H βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως θα περάσει τα 90οστά της γενέθλια χωρίς την πλειοψηφία της οικογενειας της καθώς οι περισσότεροι θα πραγματοποιούν βασιλικές υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού του πρώτου φάρου από μία σειρά περισσότερων από χίλιους.

Το Buckingham Palace επιβεβαίωσε ότι κατά την ημέρα της επετείου των γενεθλίων της κανένας από τους εκπροσώπους των νεότερων γενιών της οικογένειάς της δεν θα βρίσκεται μαζί της.

Άκου τώρα πως έχει η ιστορία… στις 21

Απριλίου η βασίλισσα Ελισάβετ έχει τα πραγματικά της γενέθλια.. αλλά στην Αγγλία γιορτάζουν την γέννηση της μαζί με την ημέρα της ενθρόνισής της στις 2 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα στην πραγματική ημερομηνία των γενεθλίων της, την Πέμπτη 21 Απριλίου, η βασίλισσα θα έχει στο πλευρό της τον Δούκα του Εδιμβούργου και τον μεγαλύτερο γιο του, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και την Δούκισσα της Κορνουάλης.

Ο εκπρόσωπος του Buckingham Palace είπε:

Η Βασίλισσα θα έχει συντροφιά τον Δούκα του Εδιμβούργου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και την Δούκισσα της Κορνουάλης κατά τη φωταγώγηση του φάρου.

Κανένα άλλο μέλος της Βασιλικής οικογενειας δεν θα παραστεί σ’ αυτές τις συναντήσεις -αλλά φυσικά, θα υπάρξουν άλλες επίσημες συναντήσεις το καλοκαίρι για τα Επίσημα Γενέθλια τον Ιούνιο, στον εορτασμό των οποίων θα είναι παρόντες και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας

The post H βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως θα περάσει τα 90οστά της γενέθλια χωρίς την πλειοψηφία της οικογενειας της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα