Να κλείσει η ΝΕΡΙΤ όπως και η ΕΡΤ και να πουληθεί το κτίριο της Αγίας Παρασκευής!

Αν θέλουμε δημόσια ραδιοτηλεόραση να την αναθέσουμε σε ιδιώτες

Έχει αποδειχθεί – από συστάσεως ελληνικού κράτους, ότι καμία κυβέρνηση και καμία ελληνική πολιτεία δεν κατάφερε να διοικήσει σοβαρά και με επιτυχία κανέναν οργανισμό. Η ευνοιοκρατία, η πελατειακή αντίληψη, ο ρεβανσισμός και οι διχαστικές αντιλήψεις είναι στο DNA όλων όσοι κυβερνούν ή ασκούν διοίκηση. Παντού έχουν αποτύχει και έχουν καταστρέψει ό,τι έχουν αγγίξει από την περιουσία του ελληνικού λαού… ενώ τα πεπραγμένα και τα οικονομικά τους αποτελέσματα είναι μονίμως χειρότερα

και από το να ξεπουλήσει κανείς δημόσια περιουσία! Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, με απόλυτη ευθύνη όλων των κομμάτων.

Άκρως αντιπροσωπευτική είναι η περίπτωση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, είτε πριν που λεγόταν ΕΡΤ είτε σήμερα που λέγεται ΝΕΡΙΤ. Και στις δυο περιπτώσεις τα φαινόμενα είναι τα ίδια και επαναλαμβάνονται σταθερά με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού! Η νοσηρότητα είναι η μόνη σταθερά και το μόνο πράγμα που δουλεύει άψογα σε αυτό τον τόπο.

Το κόστος που θα πληρώσει η κυβέρνηση δεν είναι από το λουκέτο που έβαλε σε ένα δημόσιο φορέα αφήνοντας χωρίς δουλειά 2.500 εργαζόμενους… το πρόβλημά της είναι ότι δεν κατάφερε να τον αντικαταστήσει, χωρίς να επαναλάβει τις ίδιες νοσηρές συμπεριφορές και διαδικασίες, που κατήγγειλε προσχηματικά για να κλείσει την ΕΡΤ.

Και δεν θα τα καταφέρει ποτέ, ούτε αυτή η κυβέρνηση ούτε κάποια από τις επόμενες, διότι το πρόβλημα είναι οι ίδιοι και τα κόμματά τους!

Άρα, η μόνη λύση αν θέλουμε να έχουμε δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα είναι να τον αναθέσουμε σε ιδιώτες! Ο νέος επιχειρηματίας να αναλάβει από μηδενική βάση να στήσει τα πάντα από την αρχή και ει δυνατόν σε άλλες εγκαταστάσεις που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα το νοσηρό παρελθόν!

Enimerosi24

The post Να κλείσει η ΝΕΡΙΤ όπως και η ΕΡΤ και να πουληθεί το κτίριο της Αγίας Παρασκευής! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα