H Penelope Cruz εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» φορώντας μόνο ένα σορτσάκι Chanel

11:36 29/12/2022 - Πηγή: iPop

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2022, η Penelope Cruz αποφάσισε να ευχηθεί σ΄ όλους τους θαυμαστές της καλές γιορτές, ποστάροντας το εξώφυλλο του περιοδικού Dust, στο οποίο ποζάρει φορώντας μόνο ένα σορτσάκι Chanel.

Το κοινό φυσικά ενθουσιάστηκε με την εικόνα, στην οποία η ηθοποιός έχει ελαφρώς γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα, αλλά κοιτάζει στον φακό και καλύπτει το στήθος της με τα χέρια.

«Πώς παραμένει η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», «Είσαι

εκθαμβωτική. Και ταλαντούχα. Και έμπνευση για τον ακτιβισμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα ζώα και τον πλανήτη», είναι μόνο μερικά απ’ τα σχόλια των χρηστών κάτω απ’ την ανάρτηση της Penelope Cruz.

View this post on Instagram

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Τονίζεται πως η 48χρονη ηθοποιός είναι πρέσβειρα της Chanel, ενώ η στυλίστριά της, Cristina Ehrlich, έχει αναλάβει την εμφάνιση πολλών άλλων γνωστών ηθοποιών, όπως η Margot Robbie, η Anna Kendrick και η Amy Adams.

Η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός είναι η «Απέραντη Αγάπη», η οποία εκτυλίσεεται στη Ρώμη της δεκαετίας του ’70, όπου η 12χρονη Αντριάνα μεγαλώνει σε ένα ταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο εντείνει τη δυσφορία την οποία νιώθει σε σχέση με το φύλο της.

Οι minimal μονόχρωμες εμφανίσεις της Penelope Cruz έχουν διαχρονική αξία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Penelope Cruz εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» φορώντας μόνο ένα σορτσάκι Chanel εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα