H Lopez μίλησε για το «σέξι» ατύχημα που είχε με τα οπίσθια της και τρέλανε τους πάντες

14:56 3/12/2016 - Πηγή: iPop

H Jennifer Lopez άφησε τους πάντες άφωνους, καθώς μίλησε ανοιχτά για το σέξι ατύχημα που είχε με τα οπίσθια της λέγοντας πως κάποια στιγμή πήγε να σκοτώσει άνθρωπο.

Η διάσημη τραγουδίστρια, προέβη στην ιδιαίτερη αποκάλυψη πριν από λίγες ώρες κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία αποκάλυψε πως στα γυρίσματα του Hunger Games παραλίγο να σκοτώσει ένα μέλος του συνεργείου με το καυτό της σημείο.

Συγκεκριμένα, η JLo δήλωσε πως στα γυρίσματα στη Χαβάη φορούσε τη στολή της και προσπάθησε απλά να… ξύσει τα οπίσθια της σε κάτι βράχους.

Η Jennifer Lopez είπε:

Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να κάθεσαι πάνω τους, αλλά βολεύουν για ξύσιμο οπισθίων. Όμως ένας βράχος χαλάρωσε και ένας ογκόλιθος κατρακύλησε από το βουνό και παραλίγο να σκοτώσει έναν ηχολήπτη μας. Καταστράφηκε ολόκληρος σταθμός, ήταν δραματική υπόθεση

Όπως μάλιστα τόνισε οι Χαβανέζοι κοιτούσαν έντρομοι και φώναζαν πως είναι «κατάρα», ενώ αυτή στεκόνταν σε μια γωνία και σκέφτονταν «Εγώ είμαι η κατάρα σας».

The post H Lopez μίλησε για το «σέξι» ατύχημα που είχε με τα οπίσθια της και τρέλανε τους πάντες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα