H Ellen DeGeneres εξηγεί πώς δύο ποτήρια κρασί την έστειλαν στο νοσοκομείο | Video

20:17 21/3/2017 - Πηγή: iPop

Πώς θα μπορούσαν δύο αθώα ποτήρια κρασί να στείλουν κάποιον στο νοσοκομείο; Κι όμως, αυτό έγινε και μάλιστα στην Ellen DeGeneres, η οποία περιέγραψε με τον δικό της, μοναδικό τρόπο το περιστατικό το οποίο την έστειλε στα επείγοντα!

Η Ellen DeGeneres κατά την έναρξη της εκπομπής της ανέφερε πως η ίδια και η σύζυγός της επέστρεφαν από δείπνο, όταν η παρουσιάστρια έπεσε και έπαθε εξάρθρωση δαχτύλου!

This is my finger. Seriously. Find out what happened tomorrow.

pic.twitter.com/oy4sAyvPDN

Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) March 21, 2017

«Ξέρετε πώς στη γυμναστική πρέπει να κάνεις »ρόδα» και πρέπει να μοιράσεις το βάρος σε όλα τα δάχτυλα; Εγώ ήπια δύο ποτήρια κρασί και έπεσα πάνω σε πόρτα!», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

Έπεσα πάνω στην πόρτα. Ήξερα ότι κάτι πήγε στραβά. Πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί η ρεσεψιονίστ με έβαλε να υπογράψω πολλά… μία φωτογραφία για τον ανιψιό της, ένα μπλουζάκι για εκείνη…

Τελικά, η Ellen DeGeneres αποκάλυψε ότι είχε πάθει εξάρθρωση στο δάχτυλο, παραδεχόμενη ότι μέχρι να την φροντίσουν οι γιατροί, απλά έβριζε!

Όταν έφευγα με πλησίασε ένα χαριτωμένο ζευγάρι και μου ζήτησαν να βγάλουμε selfie. Με ρώτησαν τι έπαθα, τους είπα ότι είχα εξάρθρωση στο δάχτυλο. Τον ρώτησα τι έπαθε και μου είπε »Με χτύπησε λεωφορείο»

The post H Ellen DeGeneres εξηγεί πώς δύο ποτήρια κρασί την έστειλαν στο νοσοκομείο | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα