H Dracula Untold θα σου μάθει την αλήθεια

12:31 12/10/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να πέρασε πάνω από ένας αιώνας από την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Δράκουλα αλλά η νέα και πολυσυζητημένη ταινία του Dracula Untold θα σου αποκαλύψει όσο δεν ήξερες για τον μύθο της Τρανσυλβανίας.

Η ταινία Dracula Untold βγήκε στις κινηματογραφικές οθόνες πριν από λίγες μόνο μέρες (την Πέμπτη 9/10) και ήδη έχει

σπάσει ταμεία. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ταινίες της σεζόν που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις ενώ, όσοι την είδαν δήλωσαν πως θα την έβλεπαν ξανά.

Η αυθεντική ιστορία του Βλαντ του τρίτου του Παλουκωτή δεν έχει να κάνει με έναν βρικόλακα που λάτρευε το αίμα αλλά με ένα πολεμιστή που μεταμορφώθηκε για να σώσει την οικογένειά του. Για να προστατέψει τους δικούς του ανθρώπους και να τους χαρίσει τη ζωή.

Είναι μια περιπέτεια που θα σε κρατήσει σε εγρήγορση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και δε θα σε αφήσει καθόλου να βαρεθείς. Θα σου διδάξει την αξία της αληθινής αγάπης και θα σου εξιστορήσει μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για αυτούς που αγαπά και δε θέλει να χάσει ποτέ.

Δες και εσύ το trailer της ταινίας για να πάρεις μία πρώτη γεύση και αν σου αρέσει να πας να την δεις και στη μεγάλη οθόνη:

The post H Dracula Untold θα σου μάθει την αλήθεια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα