GNTM: Ήρθε η στιγμή της διπλής αποχώρησης;

15:45 9/11/2020 - Πηγή: iPop

Η παρέα της Φωλιάς των ΚουΚου επιβεβαίωσε ότι απόψε θα δούμε την διπλή αποχώρηση στο GNTM! Η δοκιμασία στο γραφικό χωριό της Ορεινής Κορινθίας θα δυσκολέψει τους παίκτες.

«Υπήρχε και μία σκέψη στο τραπέζι μήπως φύγουν δύο άτομα σήμερα», ακούμε να λέει η Βίκυ Καγιά στο απόσπασμα που προβλήθηκε στη Φωλιά των Κου Κου, ενώ η Τζώρτζια Γεωργίου είπε ότι ενδέχεται να συμβεί αυτό, δίνοντας το spoiler πως στη δυάδα προς αποχώρηση θα βρεθούν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Πιάνομαι από τα λόγια της Βίκυς Καγιά, που είπε σήμερα

πως υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσουν δύο και να σπάσει κάπως η δυάδα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δύο πολυσυζητημένοι παίκτες του GNTM που μας έχουν απασχολήσει πάρα πολύ και στο GNTM και εδώ γιατί τους συζητάμε κάθε μέρα, θα βρεθούν στη δυάδα. Ή θα φύγουν και οι δύο όπως είπε η Βίκυ Καγιά ή ίσως σπάσει αυτό το ντουετάκι που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι. Πάντως οι πιθανότητες να φύγουν αυτά τα δύο άτομα που είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, είναι πάρα πολλές γιατί βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο του διαγωνισμού

Τα spoilers που κυκλοφορούν αναφέρουν πως το μοντέλο που θα έχει την χειρότερη λήψη θα είναι η Ρασέλ, ενώ αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αγόρι που θα φύγει μαζί της.

Στο μεταξύ, στο αποψινό επεισόδιο, όπως βλέπουμε και στο trailer, θα μας δείξουν κι ένα τρυφερό ενσταντανέ της Ρασέλ με τον Έντουαρντ, οι οποίοι λέγεται ότι έχουν έρθει πιο κοντά!

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο με την διπλή αποχώρηση στο GNTM

Μία πρόσκληση για απόδραση εκτός Αθηνών πιάνει τα παιδιά στον ύπνο και η μέρα στο GNTM 3 ξεκινά με ετοιμασίες, βαλίτσες και απορίες.

Οι κριτές ετοιμάζουν ταξίδι στην «αυθεντική Ελλάδα» μοναχά για τους 10 κορυφαίους του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Τσουζίνοφ. Το γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας υποδέχεται το GNTM 3 και γίνεται το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, με τίτλο “We love Greece”.

Σε αυτή την καμπάνια μόδας και ελληνικού τουρισμού, τα μοντέλα καλούνται να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στο φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου. Κάποιοι εντάσσονται φυσικά στις ζητούμενες δραστηριότητες του κάθε σετ, ορισμένοι όμως καταφεύγουν σε μια θεατρική απόδοση, που δυσαρεστεί τους κριτές.

Εσύ ξέρεις ποιο είναι το επιβεβαιωμένο ζευγάρι του GNTM; Όλα όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά

Μόντελινγκ και υποκριτική είναι τα στοιχεία, που μονοπωλούν και τη συζήτηση των κριτών στο πλατό ετυμηγορίας, καθώς πολλοί φαίνεται να πάτησαν σε κόκκινες γραμμές, χάνοντας το ζητούμενο.

Αυτός που κατάφερε να ενταχθεί φυσικά στο κινηματογραφικό σκηνικό της Γκούρας είναι που θα πάρει και τη δουλειά αλλά και το χειροκρότημα. Για ποιο μοντέλο, όμως, η αυλαία θα κλείσει οριστικά στο ταξίδι μόδας του GNTM 3;

Δες το trailer της Δευτέρας 9.11.20:  

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο GNTM: Ήρθε η στιγμή της διπλής αποχώρησης; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα