Λοιμός, σεισμός…καταποντισμός!

15:09 9/11/2020 - Πηγή: Aixmi

Το οικοδόμημα που έκτιζε η κυβέρνηση προσφέροντας ελπίδες, αρχίζει να καταρρέει , και μαζί του και… οι ένοικοι.
Η καταρράκωση των εργαζομένων , θριαμβεύοντος του λοιμού στην ανθρωπότητα, δεν έχει προηγούμενο, όταν μάλιστα ήρωες σε αυτήν είναι ο κόσμος του πολιτισμού και της σίτισης, δηλαδή της τροφής του πνεύματος και του σώματος. Και κινδυνεύουν οι άνθρωποι αυτοί να …σιτίζονται πλέον ως πρόσφυγες στη χώρα τους !

Την ίδια χρονική περίοδο ανακοινώνεται στα ΜΜΕ η παροχή αναδρομικών και στους συνταξιούχους καθηγητές Πανεπιστημίου

από 2.000 έως 10.000Ε. Λυπούμαι ειλικρινά γι’ αυτή την κυβερνητική ανακοίνωση, και παράλληλα αισθάνομαι την ανάγκη να την διαψεύσω από σεβασμό, τουλάχιστον, προς τους συνανθρώπους μας, εκείνους που δεινοπαθούν.

Όσοι συνάδελφοι ανήκουμε στην ανώτατη καθηγητική βαθμίδα με τον μέγιστο χρόνο υπηρεσίας στο Πανεπιστήμιο (40 και, έτη), τα αναδρομικά που λάβαμε είναι 3.127Ε έναντι των ουκ ολίγων επί έτη, που το κράτος οφείλει σε συντάξεις και επικουρικά. Απαγορεύθηκε μάλιστα, τώρα, και η προσφυγή στα δικαστήρια! Όσα αναφέρω, αφορούν αναλογικά όλους τους συναδέλφους .

Είναι βέβαιο ότι, ως πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, θα δείχναμε κατανόηση, αν σε πρωτόγνωρα δυσμενείς συνθήκες, δεν παίρναμε τα αναδρομικά, προκειμένου να ενισχυθούν ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Αρνούμαστε όμως να ανεχθούμε τον εμπαιγμό συνοδευόμενο από τυμπανοκρουσίες!
Υγεία, υγεία τουλάχιστον… και όλα διορθώνονται!

The post Λοιμός, σεισμός…καταποντισμός! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα