Fashion trends που αγαπάμε αυτήν τη στιγμή

11:05 3/4/2017 - Πηγή: iPop

Αποφασίσαμε να σου δείξουμε τα Fashion trends που αγαπάμε αυτήν τη στιγμή. Γιατί;;; Γιατί…η άνοιξη μπήκε για τα καλά, οι βιτρίνες υποδέχτηκαν τις νέες κολεξιόν και εμείς είμαστε έτοιμες να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Τώρα που σιγά σιγά θα αρχίσεις να μαζεύεις τα χειμωνιάτικα πουλόβερ,(το λέει και η ΕΜΥ) ίσως ήρθε και η ώρα για ένα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου (το λεγόμενο spring clean …που λέμε και στο χωριό μας!) για να γίνουν και τα πρωινά που περνάς μπροστά της λίγο

πιο εύκολα και επειδή πλέον παραδέξου το, δεν φοράς ούτε τα μισά ρούχα από όσα έχεις.

Πώς θα τα καταφέρεις; Χρησιμοποίησε τη μέθοδο της Μαρί Κοντό και του μπεστ σέλερ βιβλίου της «Τhe Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing». Με λίγα λόγια, στη μέθοδο αυτή η συγγραφέας σε καλεί να διαλέξεις ένα ρούχο και να κάνεις τις εξής ερωτήσεις πριν αποφασίσεις αν θα το κρατήσεις: «Αυτό πυροδοτεί χαρά; Το χρησιμοποιώ; Αν όχι, αποχαιρέτησε το, ευχαρίστησε το και πέτα το ή δώρισε το σε κάποιον που πραγματικά θα το εκτιμήσει».

Αν μετά το ξεκαθάρισμα σου έχει μείνει άδειος χώρος στην ντουλάπα και αποφασίσεις ότι θέλεις να πας για ψώνια (που για να λέμε και την αλήθεια δεν ψάχναμε δικαιολογία), τα trends που λατρεύουμε αυτή την περίοδο είναι:

1. Embroidery Everything:

Τα κεντημένα λουλούδια τα έχουμε δει παντού αυτήν τη σεζόν, από τα τζιν και μπλουζάκια που φοράς στην καθημερινότητα σου μέχρι και τις τσάντες και τα παπούτσια που θα μετατρέψουν ακόμα και τα πιο βαρετά σου outfit.

2. Back to 90s:

Οι σαλοπέτες όχι μόνο θα σε μετατρέψουν στο κουλ κορίτσι της παρέας (βλέπε Rachel από τα «Φιλαράκια») αλλά είναι και η ιδανική λύση για εκείνες τις μέρες που “δεν έχεις τίποτα να βάλεις”.

3. Oversized denim:

Στο ίδιο κλίμα είναι και τα τζιν τζάκετ που αγαπάμε να φοράμε ένα νούμερο μεγαλύτερο και επειδή το καλοκαίρι αργεί ακόμα, είναι ιδανικά για να τα συνδυάζεις με κυριολεκτικά τα πάντα από αμάνικο μπλουζάκι μέχρι το φούτερ που φοράς για το γυμναστήριο.

4. Logo shirts:

Αν άκουγες και εσύ στο γυμνάσιο Nirvana, Guns n’ Roses, ACDC τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτήν την τάση, καθώς μπορείς πλέον να φορέσεις άφοβα το μπλουζάκι με το αγαπημένο σου συγκρότημα και να το ταιριάξεις τέλεια με τζιν για το πρωί και δερμάτινη φούστα για το βράδυ.

5. Έντονα χρώματα:

Κόκκινο, ροζ, κίτρινο (όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου), είναι επίσης τάση και επιπλέον θα σε βάλουν σε ανοιξιάτικη διάθεση.

Photos: pinterest.com

The post Fashion trends που αγαπάμε αυτήν τη στιγμή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα