Fashion tips που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

11:58 10/12/2016 - Πηγή: iPop

Ακόμα κι αν δεν το έχεις ιδιαίτερα με την μόδα, υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις! Ακόμα κι αν τους αγνοείς, όμως, μην αγχώνεσαι γιατί φθάνοντας στο τέλος αυτού του άρθρου θα έχεις μάθει τα fashion tips που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει και δεν θα την ξαναπατήσεις!

Το κόκκινο κραγιόν απογειώνει κάθε σου εμφάνιση

Είτε έχεις ντυθεί για να πας σούπερ μάρκετ, είτε

για προπόνηση, καφέ ή ποτό, το κόκκινο κραγιόν θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση. Όσο απλά και να έχεις ντυθεί, το κόκκινο στα χείλη θα εμπλουτίσει την εμφάνισή σου μ’ έναν τόνο κομψότητας.

Η ζωή έχει πιο πλάκα με παπούτσια που μπορείς να περπατήσεις

Τι να τις κάνεις τις γόβες εάν κάθε βήμα είναι και πόνος; Σίγουρα μια έξοδος είναι πολύ καλύτερη όταν φοράς άνετα παπούτσια που μπορείς να περπατήσεις! Τα θετικά είναι δύο: Αποφεύγεις σχόλια του τύπου «τι το φοράς το ρημάδι εάν δεν μπορείς να το περπατήσεις» κι απολαμβάνεις την έξοδό σου χωρίς να σκέφτεσαι το να σηκωθείς να χορέψεις ή να περπατήσεις.

Το σίδερο μαλλιών γίνεται το καλύτερο σίδερο ρούχων

Τα ρούχα σου βρίσκονται πάντα πεταμένα στην ντουλάπα με αποτέλεσμα να είναι τσακαλωμένα κάθε φορά που θέλεις να τα φορέσεις; Μην αγχώνεσαι! Δεν χρειάζεται κάθε φορά να βγάζεις την σιδερώστρα. Το σίδερο μαλλιών σου κάνει την ίδια δουλειά με το παραδοσιακό, αρκεί να προσέχεις μην κάψεις τα ρούχα σου!

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

Μια εντελώς απλή μπλούζα μπορεί να αποκτήσει χαρακτήρα μ΄έναν διακριτικό κόμπο στο κάτω μέρος της. Αυτή κι άλλες λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν την διαφορά στην εμφάνισή σου!

Photos: COURTESY OF TARA MICHELLE

The post Fashion tips που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα