Eurovision 2020: Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός με λαμπερά flashbacks | Η εμφάνιση της Ελλάδας (Video)

12:58 17/5/2020 - Πηγή: iPop

Η Eurovision 2020 πραγματοποιήθηκε με το δίωρο πρόγραμμα «Europe Shine a Light», όμως ήταν πολύ διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά. 

Η Eurovision 2020 δεν ήταν όπως πολλοί θα ήθελαν. Δεν ήταν ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, όμως ικανοποίησε αρκετά τους eurofans εν μέσω της πανδημίας. Το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν έναν ξεχωριστό διαγωνισμό της Eurovision,

που δεν έμοιαζε καθόλου με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα κι αυτό λόγω του κορονοϊού που άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών και της EBU. Ωστόσο, η βραδιά ήταν ιδιαίτερα λαμπερή.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι SUPERG!RL, η οποία εμφανίστηκε λίγο μετά τις 23:00.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέφερε ότι μπορεί ο διαγωνισμός τραγουδιού να αναβλήθηκε, αλλά είναι για καλό σκοπό και φυσικά υποσχέθηκε να είναι του χρόνου στο Ρότερνταμ.

Οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, Chantal Janzen, Edsilia Rombley και Jan Smit από το Studio 21 παρουσίασαν 41 video clips, μετέδωσαν μηνύματα ελπίδας και αναζήτησαν παλιούς σταρ του διαγωνισμού. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η αγαπημένη μας Έλενα Παπαρίζου με το «My number one», με το οποίο είχε χαρίσει την πρωτιά στην Ελλάδα το 2005, ενώ φυσικά από το πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει κι η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego» που έδωσε τη δεύτερη θέση στην Κύπρο το 2018 κι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τα χρονικά flashbacks με θρύλους του διαγωνισμού να εμφανίζονται στην οθόνη μας και να μας θυμίζουν τις πιο όμορφες στιγμές της Eurovision ήταν πάρα πολλά.

Ο ελληνικός σχολιασμός έγινε από τη Μαρία Κοζάκου.

Δες όλο το δίωρο πρόγραμμα «Europe Shine a Light»

Ελπίζουμε η Eurovision 2021 να πραγματοποιηθεί κανονικά στο Ρότερνταμ!

View this post on Instagram

Rotterdam

Keywords
Τυχαία Θέματα