Φορέματα απ’ τα Zara με λιγότερο από 15 ευρώ!

10:40 17/5/2020 - Πηγή: iPop

Το Καλοκαίρι λατρεύουμε τα φορέματα. Νιώθουμε πιο άνετες, είναι πιο αέρινα, δεν χρειάζεται να σκεφτείς με τι να τα συνδυάσεις και είναι πάντα μια καλή επιλογή. Φθηνά φορέματα απ’ τα Zara που θα θέλεις να κάνεις δικά σου. 

Ορισμένες φορές θέλουμε απλά φορέματα ή κομμάτια, για να μας εξυπηρετούν στην καθημερινότητά μας, να πηγαίνουμε στη δουλειά μας, για έναν καφέ ή για τα ψώνια μας.

Με λίγα λόγια, θέλουμε ένα ρούχο “μπαλαντέρ” το οποίο

να μπορούμε να φορέσουμε άνετα στην καθημερινότητά μας, να ταιριάζει με όλα και να είναι πάντα εκεί η εύκολη λύση, όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Και τα φορέματα το Καλοκαίρι πάντα έχουν την τιμητική τους. Γιατί φοράς το φορεματάκι σου, τα παπούτσια σου, τα αξεσουάρ κι έφυγες. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολλά και είσαι ντυμένη.

Τα φθηνά φορέματα απ’ τα Zara που θα αγαπήσεις

Τα φθηνά φορέματα απ’ τα Zara είναι αρκετά, εμείς όμως επιλέξαμε μια συλλογή την οποία θα μπορείς άνετα να φοράς καθημερινά.

Πρόκειται για ένα κομμάτι, το οποίο μπορείς να το βρεις σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, λευκό, φούξια και lime.

Τα φορέματα αυτά έχουν μάκρος περίπου μέχρι το γόνατο, έχουν στρογγυλή λαιμόκοψη και έντονες ραφές. Είναι κοντομάνικα, αποτελούνται από 80% βαμβάκι και είναι η λύση σου στα καθημερινά “πάλι δεν έχω τίποτα να φορέσω”.

Τα συγκεκριμένα φορέματα κοστίζουν μόλις 12.95 ευρώ και μπορείς να μη μείνεις μόνο στη μια απόχρωση.

4 τρόποι για να κάνεις οικονομία & να είσαι στη μόδα!

Πώς θα τα συνδυάσεις; Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου σανδάλια ή τα sneakers για να πας στη δουλειά ή για να κάνεις τα ψώνια σου. Αν μετά τη δουλειά έχεις κανονίσει για ένα κρασί με τους συναδέλφους σου, μπορείς πολύ απλά να προσαρμόσεις λιγάκι τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου και να έχεις το τέλειο outfit για ένα κρασί μετά τη δουλειά μια Τετάρτη απόγευμα.

Το βέβαιο είναι πως το συγκεκριμένο φόρεμα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αρκετές φορές και κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ! Μήπως να το σκεφτείς;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διαβάστε επίσης:

Έμπνευση για καλοκαιρινά φορέματα από αγαπημένα fashion icons!

Photo: unsplash/Cleo Vermij

Το άρθρο Φορέματα απ’ τα Zara με λιγότερο από 15 ευρώ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα