Eμφανίσεις που κολάζουν και Άγιο από Ratajkowski και Rihannα στις Κάννες

10:58 19/5/2017 - Πηγή: iPop

Στο 70ο Φεστιβάλ των Καννών, πολλές ήταν οι εμφανίσεις που κόλασαν καθώς περπάτησαν στο κόκκινο χαλί πολλές καλλονές όπως οι οι Robin Wright, Adriana Lima, Rihannα, Emily Ratajkowski, Petra Nemcova και Susan Sarandon.

Η αισθησιακή Emily Ratajkowski έκανε την τελευταία της εμφάνιση

την Πέμπτη το βράδυ. Η ίδια μ’ ένα μαύρο δαντελωτό φόρεμα, τράβηξε πάνω της τους προβολείς με το gothic στυλ της και χαιρετούσε τους φωτογράφους. Επέλεξε απλά σκουλαρίκια με διαμάντια και ένα πιο ιδιαίτερο δαχτυλίδι ενώ για το μακιγιάζ της ήταν αφιερωμένο σε μία παγωμένη χρωματική παλέτα.

Έχοντας ως μοναδικό χρώμα πάνω της το κόκκινο κραγιόν της, η Adriana Lima, πιο σέξι από ποτέ με ένα εκθαμβωτικό κόσμημα που πλαισίωνε τον λαιμό της πάνω από το στήθος της. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ λευκό φόρεμα το οποίο αγκάλιαζε το σώμα της τονίζοντας την καταπληκτική σιλουέτα της.

Eπίσης εκθαμβωτική αλλά και ιδιαίτερα αποκαλυπτική καθώς φάνηκε το εσώρουχο της καταλάθως, ήταν και η εμφάνιση της Petra Nemcova, η οποία επέλεξε ένα βυρσοδεμένο λευκό φόρεμα, με μακριά μανίκια, και βαθιά λαιμοκοψή.

Η Robin Wright έκλεψε τα βλέμματα με την καυτή της εμφάνιση μ’ ένα τυρκουάζ φόρεμα το οποίο της ταίριαζε απίστευτα και μακιγιάζ σε φυσικές αποχρώσεις. Η ίδια επέλεξε ένα άσπρο βραχιόλι το οποίο έκανε τρομερή αντίθεση.

Tο μοντέλο Winnie Harlow έκανε την πιο μοντέρνα εμφάνισή της επιλέγοντας για την πρεμιέρα του Loveless ένα απλό εντυπωσιακό μπλε φόρεμα στο κόκκινο χαλί.

Iδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η Susan Sarandon!

Πιο μαγευτική από ποτέ ήταν η Rihanna με ένα μαύρο φόρεμα που έκλεβε τα βλέμματα το οποίοι συνδύασε άψογα με ένα smokey μακιγιάζ.

#RihannaLovesChopard #Cannes2017

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on May 18, 2017 at 7:25pm PDT

#Cannes2017

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on May 18, 2017 at 5:16pm PDT

#RihannaLovesChopard

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on May 18, 2017 at 5:15pm PDT

Rihanna ❤ @Chopard

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on May 18, 2017 at 4:52pm PDT

Διάβασε επίσης:

To καυτό ατύχημα της Bella Hadid στο κόκκινο χαλί των Καννών και όλες οι sexy εμφανίσεις! (Photos)

The post Eμφανίσεις που κολάζουν και Άγιο από Ratajkowski και Rihannα στις Κάννες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα