Το φυσάνε και δεν κρυώνει μετά την ήττα από τους Τούρκους στο Survivor! (Videos)

09:15 19/5/2017 - Πηγή: iPop

Το φυσάνε και δεν κρυώνει μετά την ήττα από τους Τούρκους στο Survivor! To τελικό σκορ ήταν 7-10 υπέρ των Τούρκων οι οποίοι απέδειξαν πως κατέβασαν την all star ομάδα τους! Η τηλεθέαση του χθεσινού επεισοδίου.

Σ’ ένα εξαιρετικό παιχνίδι διαγωνίστηκαν οι καλύτερες παίκτες του Ελληνικού και του Τούρκικου survivor, τα οποία γυρίζονται ταυτόχρονα στον Άγιο Δομίνικο με την ομάδα της γειτονικής χώρας να παίρνει σχετικά εύκολα τη νίκη!

Οι

Τούρκοι παίκτες κατάφεραν να πάρουν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα απέναντι στην ελληνική ομάδα ενώ στη συνέχεια το σκορ μειώθηκε με την Ελληνική ομάδα στον δεύτερο γύρο να παίρνει τα πάνω της. Δυστυχώς, «μαχητές» και «διάσημοι» δεν άντεξαν μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα ο πρώτος αγώνας ελληνοτουρκικής φιλίας να λήξει 7-10 υπέρ της γείτονα χώρας!

Οι δύο ομάδες

Οι δύο ομάδες επέλεξαν και αγωνίστηκαν με επτάδες – πέντε άνδρες, δύο γυναίκες. Η ελληνική ομάδα κατέβηκε με Αγγελόπουλο, Μάριο, Αναγνωστόπουλο, Βασάλο, Χρανιώτη, Ευρυδίκη και Σάρα.

Η τελική μάχη δόθηκε ανάμεσα σε δύο κορίτσια. Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το ελληνικό Survivor και την Elif από το τουρκικό.

Να σημειωθεί πως απόψε, Παρασκευή, θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός, αλλά αν κρίνουμε από το χθεσινό αγώνισμα δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για ισοφάριση.

Η τηλεθέαση του επεισοδίου

Μπορεί η χθεσινή μονομαχία στο Survivor να μην έληξε με το επιθυμητό αποτέλεσμα για την Ελληνική ομάδα αλλά είχε παραπάνω από θετικά αποτελεέμσατα για το κανάλι του Φαλήρου και τον Τούρκο παραγωγό καθώς γι’ ακόμα μία φορά σάρωσε τα μηχανάκια της AGB.

Πιο συγκεκριμένα, το «Πάμε πακέτο» σημείωσε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης καθώς κατάφερε να φτάσει έως και το 15, 8% ενώ στο απέναντι κανάλι το survivor τρέλανε τα μηχανάκια τηλεθέασης κάνοντας στο γενικό σύνολο 45% και στο δυναμικό κοινό 60,4% και έφτασε έως και το 72,1%!

Από την άλλη πλευρά, η ΕΡΤ, που μετέδιδε απευθείας τη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, σημείωσε στη ζώνη Prime Time 7%.

Ακόμα και στη Βουλή έπαιξε Survivor!

Mπορεί η χθεσινή μέρα να ήταν από τις δυσκολότερες μέρες για τη χώρα μας καθώς ψηφιζόταν το πολυνομοσχέδιο για να κλείσει η β’ αξιολόγηση αλλά από τις τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών δεν έλειψαν οι αναφορές στο Survivor!

Πέρα από την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου σχετικά με το ότι 9 στους 10 βλέπουν survivor και όχι την Ολομέλεια, φήμες θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να επέλεξε να μιλήσει στην Ολομέλεια στις 20:00, αλλάζοντας τη σειρά των ομιλητών (και καταπατώντας τα κοινοβουλευτικά ήθη, που θέλουν τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης να παίρνουν πρώτοι το λόγο και μετά ο πρωθυπουργός), ώστε να προλάβει τη μετάδοση του Survivor ώστε να δώσει προσοχή ο κόσμος. Άλλοι, βεβαίως, υποστηρίζουν πως και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός επέλεξε να παρακολουθήσει το ελληνοτουρκικό επεισόδιο.

The post Το φυσάνε και δεν κρυώνει μετά την ήττα από τους Τούρκους στο Survivor! (Videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα