DIY: Τσάντα για το αεροπλάνο

20:01 7/5/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις κανονίσει εδώ και καιρό να πας ταξιδάκι, έχεις κάνει τη λίστα με το τι θα βάλεις στη βαλίτσα. Κάνεις ηλεκτρονικά check-in και βλέπεις πως η μόνη διαθέσιμη θέση είναι στο παράθυρο. Από τη μία θετικό γιατί θα μπορείς να χαζεύεις αλλά από την άλλη εκνευριστικό καθώς αν χρειαστείς κάτι από τη τσάντα σου θα πρέπει να σηκώσεις τους 2 διπλανούς για να το πάρεις και να τους ξανασηκώσεις για να καθίσεις πίσω στη θέση σου. Το σενάριο έχω την τσάντα στα πόδια δεν παίζει καθώς η θέση είναι και δίπλα σε έξοδο κινδύνου. Άρα τι κάνεις; Όχι, δεν μαζεύεις στα χέρια πριν

κάτσεις, ότι πιθανολογείς ότι θα χρειαστείς. Έχεις φτιάξει μία όμορφη και εύχρηστη τσάντα για το αεροπλάνο.

Μην πανικοβάλλεσαι δεν χρειάζεται να τελειώσεις το Central Saint Martins College του Λονδίνου για να την φτιάξεις. Αρκεί να έχεις μία παλιά θήκη laptop και όρεξη!

Τι θα χρειαστείς:Θήκη laptopWrap Straps (τις ταινίες με τις οποίες δένουμε τα καλώδια)ΚόλλαΨαλίδιΜαρκαδόροΠως θα το φτιάξεις:Άνοιξε τη θήκη, τοποθέτησε μέσα τα αντικείμενα που θα έχεις άμεση ανάγκη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και με το μαρκαδόρο σχεδίασε το περίγραμμα τους.
Με την κόλλα κόλλησε τα wrap tapes ώστε να φτιάξεις τις θήκες. Με το ψαλίδι κόψε το κομμάτι του tape που περισσεύει και άστο να στεγνώσει!
Η τσάντα για το αεροπλάνο είναι έτοιμη! Πριν κάτσεις λοιπόν, βάλε στο ντουλαπάκι την τσάντα σου και κράτα μόνο αυτή!
Tip!

Αν θέλεις ράψε τα tapes για να αποφύγεις το να ξεκολλήσουν και να χυθούν τα πράγματα σου μέσα στη τσάντα σου.

Photos: brit.co

The post DIY: Τσάντα για το αεροπλάνο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα